Suosikkivarmoja on Vieremän kierroksella moneen makuun. Rohkeimmat pelaajat voivat rakentaa ideakuittinsa Tellmeastoryn varaan.

Tellmeastory osaa toki laukata, mutta ruuna ei ole niin epävarma kuin mitä taulusta voisi päätellä. Kuopiossa hevonen vain kompuroi parijonosta vauhdin kiihtyessä laukalle. Seinäjoella se törmäsi kovalla vauhdilla edellään väsyneen selkään, kun ohjastaja Tuomas Pakkanen yritti tiukassa paikassa riskillä saada kiritiloja. Tänään valjakolla on paikka maksaa potut pottuina, ja samalla näpäyttää pelaajia, jotka ovat unohtaneet hevosen riittävän kapasiteetin. Tellmeastory edustaa kotirataansa Vieremää tulosrivistöään selvästi parempana, joten rohkeimmat pelaajat voivat kokeilla hevosta jopa varmana.

Avainkysymys on se, pääseekö Ivan B.R. keulaan, vai maksaako paikan haku lopussa? Ajatuksena vihjevalinnassa on se, ettei Ivan B.R. pysty puolustamaan ainakaan suoraa keulapaikkaa, eikä se matkan edetessä välttämättä enää ole edes tarjolla. Pelaajat ovat rahallisesti kovassa lähdössä ehkä aavistuksen yliarvioineet hevosen mahdollisuuksia, kun aloitus Suomessa on ollut niin hieno. Ivan B.R. voi toki pystyä pitämään huipputasonsa, mutta ihan varmaa ei sekään ole.

Suosikkivarmaksi kelpaa avauskohteen Alpertto ihan peliosuutensa vuoksi. Olisi voinut kuvitella vieläkin kovempia lukemia, sillä alla on hurja 24,8-tulos Kuopiosta. Hevonen ei joutunut laittamaan edes parastaan peliin. Silmiinpistävää on ollut myös se, että tuoreimmissa kisoissa ravi on sujunut aina vain paremmin ja paremmin. Vappuraveihin oriin kengitystä muutettiin, ja ihan selvästi tuo balanssinvaihdos on auttanut Alperttoa ravaamaan varmemmin. Laukkariski voltin vitoselta on toki olemassa, mutta taustatietojen perusteella sitä ei kannata liioitella.

Kierroksen suosikkeja voi pyöritellä lisäksi kolmantena varmana, sillä yksikään niistä ei ole ainakaan erityisen paljon liikaa pelattu. Ideasysteemi rakennetaan kuitenkin Alpertton ja Tellmeastoryn varaan.

 

Tästä kupongille:

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Vieremä

Toto75-1: 5 Alpertto (8, 16)

Toto75-2: 1 Tellmeastory (3, 6)

Toto75-3: 4, 8, 10, 2, 5, 1 (16, 3)

Toto75.4: 13, 7, 10, 5, 14 (1, 16)

Toto75-5: 3, 4, 8, 6 (1, 12)

Toto75-6: 1, 3 (5, 7)

Toto75-7: 3, 7 (9, 10)

1 x 1 x 6 x 5 x 3 x 3 x 2 = 540 riviä, hinta minimipanoksella 0,05 euroa 27,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet