Kolmevuotias Haley Web ei ole tänä vuonna vielä hävinnyt. Tamma kohtaa nyt aiempaa tiukemman vastuksen, mutta venymiskykyä siltä pitäisi löytyä.

Neljännessä kohteessa starttaava Haley Web avasi uransa jo kaksivuotiaana ja väläytti osaamistaan. Se suuntasi kauden päätteeksi polvileikkaukseen ja palasi kilparadoille viime kuussa. Tamma on kisannut tälle vuodelle kahdesti ja voittanut molemmat parastaan yrittämättä. Syksyn ikäluokkakisoihin tähtäävällä Haley Webillä on otettu voittokisoissa kiihdytys rauhassa, mutta osaomistaja–valmentaja Emilia Hirvi kertoi, että tarvittaessa hyvän rytminvaihtokyvyn omaavan tamman pitäisi pystyä avaamaan reippaasti. Mielenkiintoista nähdä, mitä Santtu Raitala ajokillaan kuutosradalta tekee. Voi olla, että nytkin on fiksuinta ottaa alku tarkkaillen. Vaikka vastus on Nordic Cupin osakilpailussa kunnioitettava, kolmevuotiaalla on hyvä sauma jatkaa vuottaan tappiottomana.

Ensimmäisessä kohteessa ideoina mukaan hyvän juoksun jälkeen mukavasti spurttaava Stanley Good Speed ja Elzar Creek. Kolmannessa kohteessa Myrskyn Tuuli on erittäin todennäköinen voittaja, mutta laukkariski on pidettävä sen kohdalla mielessä. Jos hyppy tulee, kuka tahansa voi voittaa. Päätöksessä juhlinee Elliot Boko, jos lauantain startti ei paina jaloissa. Ainakin aiemmin ruuna on suorittanut lyhyellä starttivälillä hyvin. Mukaan ideavihjeeseen isomman potin toivossa otetaan Grand Ale sekä vahvoja kirejä viimeisissään esittänyt Tip Chip.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Ylivieskaan

Toto5-1: 9, 4, 8, 7, 1 (2, 15)

Toto5-2: 2, 8, 9 (10, 1)

Toto5-3: Kaikki (8 kpl)

Toto5-4 6 Haley Web (2, 9)

Toto5-5: 3, 8, 2 (1, 5)

5 x 3 x 8 x 1 x 3 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet