Magic Monday ravataan Oulussa ja Tampereella. Kierroksen suurin suosikki on Willy Wingston, jonka kaveriksi ei ole helppoa löytää sopivaa apuvarmaa.

Willy Wingston kohtaa Ambrogion, joka on hurja vastustaja. Silti pitää sanoa, että huipputasonsa pitäessään Willy Wingston vie voiton. Se oli Oulussa häikäisevän hyvä johtavan rinnalta, josta pakeni kovasta matkavauhdista huolimatta omille teilleen. Tänään olosuhteet eivät välttämättä ole suosikin puolella, mutta toisaalta Ambrogio joutuu ulkoradalta tekemään töitä päästäkseen edes keulahevosen rinnalle.

Rainbow Highlight voisi pelipäivän tarjonnasta olla paras valinta apuvarmaksi. Esitys pitkältä tauolta oli vielä tasainen, mutta ei suorituksessa ollut mahdottoman suurta eroa voittajaan. Se oli johtavan takaa Heavy Beat, joka ei tällä kertaa saa takarivistä vastaavia asemia. Rainbow Highlight teki alkuvuodesta kovaa tulosta, ja startin alle saatuaan hevonen voi mennä ison loikan eteenpäin. Sen olemus oli tauolta sellainen, että menestystä on ainakin lähiaikoina luvassa.

Avauskohteessa kilpaileva Beaming Chic on ihan pelaamaton. Potentiaalia hevosella on menestyä omissa sarjoissaan, ja siksi tamman voi ottaa ilman näyttöjäkin superyllättäjänä lapulle.

 

Hevosurheilun ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun ideasysteemi Magic Monday -raveihin

Toto65-1: 3, 1, 9 (2, 12)

Toto65-2: 1, 8, 6, 4, 3 (9, 7)

Toto65-3: 4 Willy Wingston (7, 1)

Toto65-4: 6 Rainbow Highlight (10, 3)

Toto65-5: 1, 9 (2, 7)

Toto65-6: 1, 3, 8, 2, 11 (7, 5)

3 x 5 x 1 x 1 x 2 x 5 = 150 riviä, hinta 15,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet