Avauskohteen M.T.Master Don ei ole vielä Suomessa hävinnyt ja tuskin niin tapahtuu tänäänkään. Ennakkoon pahimmaksi haastajaksi uumoillaan Special Presentiä, joka viimeisteli virettään lauantaina ilman loistoa.

Special Present matkasi 4. sisällä, mistä tuli viimeiset 600 metriä Knows Bestin voittamassa Kasvattajakruunun alkuerässä 13,2-vauhtia ja jäi hännille. Taukoa oli alla kuukausi, joten parannusta lienee nyt luvassa, mutta suursuosikki M.T.Master Donin lyömiseen on silti vaikea uskoa.

Myös toisen kohteen Tuuren Lento starttasi lauantaina, eikä sekään loistanut, kun antoi toiselta ilman vetoapu maalisuoralla selvästi periksi. Sitä ennen ori oli kisoissaan vakuuttava ja jatkaa edelleen suosikkina. Drillari on loistokunnossa ja menestyy, jos vain kestää koko matkan ravilla. Viimeksi se taisteli ykkössijasta Bilettäjän kanssa, kunnes sortui laukalle sata metriä ennen maalia.

Neljännessä kohteessa mielenkiintoisimmat ovat sisäradoilta starttaavat Archie Press ja Zoom Zoom, jonka Suomen debyytti viimeksi meni pilalle jo ennen lähtölinjaa. Viidennessä kohteessa Minto’s Don Juan varmistetaan Ukebell Jetillä.

Ideavihjeen toinen varma on sopivan maltillisesti pelattu Angel Raziel, joka juoksee keulassa tai johtavan takana.

Kolmoskohteessa menestyksekäs Valtroks palaa kolmen kuukauden kilpailukilpailutauolta mutta on silti suosikki.

”Se otti Mikkelin startista itseensä, kun siellä oli napakka rata”, Kati Pekkala kertoo. ”Se kipeytyi nivelistään aika pahasti, ja sitä jouduttiin hoidattamaan pariinkin kertaan. Kotona hevonen on ollut virkeä, ihan sen oloinen mitä pitääkin, mutta tauko on aina kysymysmerkki, onko se ihan parhaimmillaan. Odotan kuitenkin, että se kärkitaisteluun tulee, jos kaikki onnistuu ja hevonen on sellainen kuin kotona tuntuu. Radalla olen käynyt sen kanssa muutaman kerran, mutta varsinaista hiittiä en ole ajanut, vain vetoja kuten aiemminkin. Suunnilleen saman tuntuinen se on kuin viimeksi tauolta palatessaan. Muutama startti on nyt ajettu puolilapuilla, ja niillä se näkyy toimivan. Tuntuu että loppuun on tullut lisää, kun se näkee vastata.”

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Magic Monday

Toto65-1: 2 M.T.Master Don (10, 9)

Toto65-2: 11, 9, 10, 3, 1 (7, 5)

Toto65-3: 6, 12, 10, 3, 5, 4, 9 (2, 11)

Toto65-4: 5, 10, 6, 2, 1, 3 (8, 11)

Toto65-5: 1, 5 (7, 2)

Toto65-6: 1 Angel Raziel (8, 3)

5 x 7 x 6 x 2 x 1 = 420 riviä – 42,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet