Ideavihjeen tukipilari on viidennen kohteen Global Solidarity, jonka paras ase on vauhtikestävyys. Parhaiten vapaalta radalta suorittava voimanpesä on juossut kaksi viimeisintä kisaansa johtavan rinnalla, mikä on sen todennäköisin juoksupaikka tälläkin kertaa.

Viimeksi Global Solidarity teki tämän päiväistä kovemmassa tehtävässä jo bravuuripaikakseen muodostuneelta toiselta ilman selkää alun kiertelyn huomioon ottaen vahvan suorituksen, vaikka viidenneksi jäikin. Sir Robert on loistovireessä, ja sillä kokeiltaneen kakkosradalta keulapaikalta. Roberto Diver lähtee lujaa, mutta paras terä on ollut tauon jälkeen vielä kadoksissa, joten selkäjuoksu maistunee. Harmimatic Tinkerillä on valmentajan mukaan tarkoitus ajaa selästä, jos meneväinen ruuna vainsiihen suostuu.

Avauskohteeseen otetaan Valtroksin kaveriksi ideanostona nousuvireinen Kaappi. Toisessa Perfect Rainmaker on todella vahvoilla, mutta jos se sattuisi epäonnistumaan, kenttä on avoin. Crossover on mielenkiintoinen. Taulu on pelkkää koelähtöjä ja hylkyjä, mutta kykyjä olisi, jos kaikki natsaisi.

Kolmannen kohteen Carpicorn Lindyn tauolta paluu ei viimeksi onnistunut ilmeisesti kengän putoamisen vuoksi. Sillä on ollut mahaongelmia, mutta ennen viime starttia valmentaja kertoi tilanteen menneen parempaan suuntaan. Neljännen voittanee Selene Lune, mutta otetaan jättisuosikin kaveriksi sisäradan Millstone’s Vivid.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Magic Monday

Toto65-1: 1, 4 (8, 6)

Toto65-2: 8, 4, 6, 2, 5 (9, 1)

Toto65-3: 8, 7, 9 (10, 5)

Toto65-4: 7, 1 (3, 6)

Toto65-5: 5 Global Solidarity (2, 4)

Toto65-6: 5, 4, 8, 3, 9, 10 (6, 7)

2 x 5 x 3 x 2 x 1 x 6 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet