Dartagnan Sisu debytoi Suomessa helmikuussa ja kauden ainoa voitto on Kuopiosta kesäkuulta. Silloin se lumosi jättiyllättäjänä terävällä loppuspurtillaan, jolla kukisti Lexus Dreamin, Stonecapes Queilan ja kumppanit. Tänään se pystyy pitkällä matkalla ottamaan vuoden toisen voittonsa.

Valmentaja Matias Salo raportoi, ettei Dartagnan Sisu ollut viimeksi Tammer-ajossa parhaimmillaan. Se juoksi silloin 5. ulkona, mistä teki kierroksen kirin osittain selässä ja oli lopulta maalissa kuudes. Jos Dartagnan Sisu saa kahdeksan hevosen lähdössä säästää loppuspurttinsa viimeiselle puolikkaalle, ja jos sille tehdyt huoltotoimenpiteet ovat toimineet, voittokin on otettavissa.

Ensimmäiseen kohteeseen otetaan kaikki mukaan. Toiseenkaan ei sen kummemmin kantaa oteta. Kengittä juoksevaksi ilmoitettu Zumu De La Vega koittaa sisäradalta johtaa alusta loppuun, ja lähdön paras hevonen Comway Cotter yrittää ohittaa sen rinnalta. Rowhill’s Killer kolmantena mukaan, jos se vaikka saisi makoisan paikan 2.–3. ulkona.

Kolmannessa jättisuosikki Heat Of Dynamite varmistetaan hyväkuntoisella Aging Wellillä sekä nousuvirettä viimeksi väläytelleellä Ian Bokolla. Neljänteen kohteeseen mukaan suosikit sekä hakumerkkinä piristymisen merkkejä viimeksi näyttänyt Northernlight Genius, joka saa sisäradalta onnistuneen juoksun. Päätöskohteessa uskotaan Vennelmon Varman voittavan viime lauantain tapaan keulapaikalta.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: Kaikki 9 hevosta

Toto65-2: 2, 1, 5 (3, 7)

Toto65-3: 4, 2, 5 (11, 12)

Toto65-4: 11, 5, 3, 1 (10, 4)

Toto65-5: 8 Dartagnan Sisu (9, 5)

Toto65-6: 3 Vennelmon Varma (10, 12)

9 x 3 x 3 x 4 x 1 x 1 = 324 riviä – 32,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet