Avauskohteen Synerin kohdalla kiihdytysvaiheen onnistuminen on kuin kolikon heittoa. Viime starteissa onnistumista ei ole tullut, mutta jospa tänään olisi se päivä, kun kaikki toimii. Jos Syneri selviää alkumatkan ravailla, se on vahvoilla.

Ohjastaja–valmentaja Ari Kotikulma raportoi maanantaina Synerille kuuluvan hyvää. Sillä on ajettu reippaammin kuin ennen viime starttia, jolloin kykyruuna kulutti turhaan voimiaan jo alleajossa sekä katoksella. Syneri jäänee epävarmuutensa vuoksi Bilettäjän jälkeen prosenteissa toiseksi, ja sitä kiinnostaa senkin vuoksi kokeilla ideavihjeessä ainoana merkkinä.

Toinen varma on Callela Kickoff, joka starttaa tänään ensimmäistä kertaa autolähdössä eturivistä. Voltista ruuna avannut sen verran hyvin ja muutenkin ollut ravivarma, että sen pitäisi pystyä puolustamaan keulapaikka. Siitä Callela Kickoff on vahvoilla.

Toiseen kohteeseen vähemmän pelatuista mukaan Amorcito, joka saa todennäköisesti hyvän juoksun. Neljännen kohteen tammalähtö on altis yllätyksille. Paljon riippuu, miten takamatkan suosikkien juoksu onnistuu. Viidenteen mukaan suosikkien lisäksi Fuscus H.L. ja Ihaqua F Boko. Jos suosikki Heat Of Dynamite ei pääse keulaan, jompikumpi edellä mainitusta kaksikosta  voi voittaa.

Päätöskohteessa Slippery Runway varmistetaan sen vuoksi, että sitä uhkaa paikka johtavan rinnalla. Se voi voittaa siitäkin, mutta silloin muiden mahdollisuus voittoon nousisi. Edellisen kerran toukokuussa 2019 kilpaillut Cash No Limit debytoi Leo Mönttiseltä. Kasipaikka ja pitkä tauko eivät ole hyvä yhdistelmä, mutta kyseessä on luokaltaan niin kova hevonen, että se mahdutetaan ideasysteemiin mukaan.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 2 Syneri (4, 1)

Toto65-2: 2, 3, 4 (11, 6)

Toto65-3: 1 Callela Kickoff (8, 4)

Toto65-4: 15, 16, 12, 6, 8, 3 (14, 5)

Toto65-5: 7, 3, 10, 11 (1, 6)

Toto65-6: 6, 2, 3, 1, 8 (11, 5)

1 x 3 x 1 x 6 x 4 x 5 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet