Ideavihjeen tukipilarit Rebel Royal ja BWT Danger ovat kohteissaan keränneet kohteissaan toiseksi ja kolmanneksi eniten peliä. Jättisuosikki Skyfall Shine varmistetaan Marschall Matchille, joka tekee huippumielenkiintoisen debyytin Pekka Korven valmennuksesta.

Avauskohteena ajettavaan Tammatähteen alle 10-prosenttisista nostetaan mukaan kautensa positiivisilla tallitiedoilla avaava Tapio Perttusen Dream Girl. Kapasiteetiltaan se ei ole yhtään suosikki Selene Lunea huonompi.

Toinen kohde on Salamakypärien lähtö. Sisäradalta lähtee Vaya Con Dios, joka on alussa nopea, mutta mikään satavarma keula se ei ole. Jos se onnistuu piikkipaikan pitämään, ainakin valmentajan toiveissa oli maanantain kommenteissa keulajuoksu, mikä mutkistaa suosikki Heat Of Dynamiten reissua, ja kuolemanpaikan riski on ilmeinen. Rebel Royal lähtee lujaa, mutta ehkä fiksuin ratkaisu Oona Halmeella voisi olla koittaa vain saada ajokkinsa parijonoon. Esimerkiksi 2.–3. ulkoa olisi kiva iskeä loppukiriin. Rebel Royal on sopivasti pelikansan kakkossuosikki ja jää ideavihjeen varmaksi.

Kolmas voi hyvinkin olla Jadira Webin hallintaa alusta loppuun, mutta kun kyseessä on vasta sen uran kolmas startti, ideavihjeessä koitetaan lapulla muitakin. Alle kymppiprosenttisista mukaan kauden avauksessaan sairas ollut Sahara Playhard sekä Zumuco. Molempien juoksu tulee todennäköisesti onnistumaan hyvin.

Neljännessä BWT Dangerilla on mainio mahdollisuus keulapaikalle, mistä se tekee sitkeitä suorituksia. Kolmanneksi eniten peliä keränneenä ruuna on maistuva varma. Päätöskohde menisi täysin avoimeksi, jos suosikkeina toimivat laukkaherkät Qepe Pointti ja Hujake sattuisivat sortumaan väärälle askellajille.

Tästä kupongille:

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 6, 4, 8, 7 (2, 9)

Toto65-2: 5 Rebel Royal (2, 9)

Toto65-3: 1, 9, 10, 3, 2 (8, 7)

Toto65-4: 5 BWT Danger (2, 6)

Toto65-5: 1, 6 (2, 8)

Toto65-6: 12, 2, 10, 13, 8, 7, 5 (15, 14)

4 x 1 x 5 x 1 x 2 x 7 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

 

Lisää teemasta: Pelivihjeet