Kierroksen eniten pelatuimmat hevoset ovat An-Dorra ja Chicharita. Ensin mainitun tappiota voi spekuloida sillä, että se saattaa joutua juoksemaan johtavan rinnalta. Chicharitan kohdalla taas kyse on kauden avauksen tuomasta kysymysmerkistä sekä siitä, että Timo Nurmoksen valmennettava joutuu tekemään Ruotsista pidemmän kisareissun.

Avauskohteen aliarvostetuin varmistusmerkki An-Dorralle on Star Town Kemp. Sen valmentaja Markku Nieminen raportoi, että ruuna tulee kauden avauksestaan parantamaan. Lisäksi siltä otetaan tänään alustavalla tiedolla etukengät pois.

Toinen kohde on mielenkiintoinen Breeders Course -karsinta, jossa jänniä hetkiä on jo kiihdytyksessä. Mescalin Shade vakuutti debyyttikisassaan ja starttaa nyt ensimmäistä kertaa kilpailussa lähtöauton siivekkeen takaa. Ravilla alusta selvitessään ruuna on lähdön todennäköisin voittaja.

Kolmannessa kohteessa jättisuosikki Chicharita varmistetaan Galway Girlillä ja Arctic Dessertillä. Vihjeen tukipilarit ovat keulavarmoja. Piece Of Glory ei ollut viimeksi sinä päivänä vielä tarpeeksi hyvä Stonecapes Queilaa, Willow Pridea ja kumppaneita vastaan, ja lisäksi märät olosuhteet olivat sitä vastaan. Tänään ohjastaja–valmentaja Juha Utala odottaa hyvin kilpailusta palautuneen suojattinsa taistelevan voitosta. Next Direction aloittaa kautensa positiivisilla ennakkotiedoilla. Vastus on kova, mutta ruuna pitää keulan, ja todella vaikea siitä sen jälkeen on ohi tulla.

Hetviinan kuuluu ollakin selkeä suosikki päätöskohteena ajettavassa tammojen keskipitkän matkan otatuksessa. Varmistetaan se kuitenkin ideavihjeessä isomman potin toivossa. B. Riitu on elämänsä kunnossa ja saa Hetviinaan alussa 20 metriä etumatkaa. Layla on palannut taas terävään iskuun ja oli viime lauantaina mainio. Lissun Assi on paalun mielenkiintoisin.

Tästä kupongille:

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 4, 6, 1, 7, 3 (5, 2)

Toto65-2: 1, 6, 4, 7 (2, 8)

Toto65-3: 3, 4, 9 (6, 10)

Toto65-4: 5 Piece Of Glory (4, 2)

Toto65-5: 1 Next Direction (2, 6)

Toto65-6: 15, 6, 4, 12, 11 (16, 13)

5 x 4 x 3 x 1 x 1 x 5 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet