Ideavihjeessä on kaksi tukipilaria. Enzo Victory ja Marlon Dee ovat prosenteissa niukkoja suosikkeja, mutta lukema on molemmilla sopivasti 30:n tuntumassa. Toisessa kohteessa pelataan eniten pelatuista Eetistä ja Tähtisekistä ohi.

Avauskohteen Enzo Victorylla on allaan kaksi tyylikästä keulavoittoa, ja kolmanteen on tänään loistosauma. Ennakkoon kovin haastaja Fango Jett laukkasi viimeksi kiihdytykseen, ja sillä tuskin ladataan nyt alkuun, minkä avulla Enzo Victory pääsee sen etupuolelle.

Toisessa kohteessa Eeti palaa kahden kuukauden huililta. Ohjastaja-valmentaja Jouni Törmänen varoittelee luottamasta suojattiinsa tänään liikaa, esimerkiksi lähtölaukan vaara on hänen mukaansa tänään olemassa. Vaikka ennakkokommentit ovat maltilliset, se ei tietenkään tarkoita, etteikö menestymään tottunut Eeti voisi tänään voittaa. Peliprosentti on kuitenkin sen verran korkea, että ohipeli ideavihjeessä on perusteltua ja lähtö koitetaan ratkaista kahdella tärppimerkillä.

Myllyn Valtti laukkasi viimeksi lähtöön, mitä se ei yleensä tee, ja tänään sama tuskin toistuu. Jos loppusuoran huumori on kohdillaan, ruuna pystyy voittamaan. Uljas Suomalainen saa loistojuoksun joko keulassa tai sen läheisyydessä. Taukoa on alla kolme kuukautta, mutta silti ori on huippuasemien avulla täysin mahdollinen menestyjä.

Kolmanteen kohteeseen suosikkien kaveriksi nostetaan Federal Death, jonka on tarkoitus juosta tänään ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä. Tamma on esittänyt hyvää ja nousevaa virettä eikä ole nappijuoksulla ulkona voittotaistostakaan varsinkaan, jos kenkien poisotto tuo edes pienen avun.

Neljännessä uskotaan Marlon Deen keulavoittoon. Mr Big Money ja El Houdini napsivat prosentteja paljon, ja ideavihjeessä tekee mieli koittaa ainoastaan Marlon Dee lapulla. Viidenteen revitetään. Lähtö on aika avoin etenkin, jos alustavasti yllättävänkin iso suosikki Redemption jää toiselle ilman selkää. Päätökseen alle kymppiprosenttisista lapulle mukaan O.P.Roc.

Tästä kupongille:

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 3 Enzo Victory (2, 8)

Toto65-2: 2, 3 (8, 1)

Toto65-3: 7, 5, 10 (4, 3)

Toto65-4: 5 Marlon Dee (8, 2)

Toto65-5: 4, 1, 5, 2, 7, 8, 9, 10, 3 (11, 12)

Toto65-6: 4, 3, 9, 11, 7 (12, 8)

1 x 2 x 3 x 1 x 9 x 5 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

 

Lisää teemasta: Pelivihjeet