Avauskohteen pelisuosikki Graceful Swamp on koko kierroksen pelatuin hevonen. Viime kisassaan Suomen ennätyksen tehtaillut kolmevuotias on todennäköinen voittaja, mutta epäonnistumisriskikin on huomioitava.

Erkki-Pekka Mäkisen valmentama Graceful Swamp on epäonnistunut viimeisissä autolähdöissään. Toissa kerralla ori laukkasi siivekkeen takana ja viimeksi se myöhästyi kiihdytyksestä. Todennäköisesti kaikki sujuu tänään Ari Moilasen johdolla ongelmitta, mutta prosenttien huidellessa 80 tietämillä, varmistaminenkin kiinnostaa. Tornapull pesi jättisuosikin Jyväskylän Kasvattajakruunussa ja kuittasi 15 000 euroa. Silloin Graceful Swamp jäi alussa ja ehti taustalta Tornapullin voittaessa toisesta ulkoa kolmanneksi.

Toisessa kohteessa lapulle mahdutetaan pelaamaton Marvin, joka pystyisi ehjillä suorituksilla lähdöissään pärjäämään. Kolmannessa kohteessa Ranch Newman on jäänyt suosikkien varjoon. Se kompastui viimeksi laukalle keulapään vaihdellessa johtopaikkaa. Normaalisti ruuna ei laukkaa, ja pätkänopeus on jopa lähdön kovin. Neljännestä kohteesta löytyy varma, Valiant Dream. Se on ollut Antti Teivaisen ajamana terävämpi ja juoksee viime kisojen tapaan keulassa. Haastajista Daddy Boy ei vielä täysin ymmärrä kilpailemista, ja muilla hyvillä haastajilla on lähtöpaikka ulkona tai takarivi.

Viidennessä kohteessa Mistelle saa kaveriksi viimeksi alisuorittaneen Grainfield Fionan, jonka pitäisi olla valmentajansa mukaan nyt parempi. Yksi sisäpuolen poisjäänti helpottaa myös. Päätöksen parhaat merkit ovat hyviltä paikoilta matkaan pääsevät Herman Halm ja Rainbow Geronimo. Ensiksi mainittu jäi toissa kerralla pussiin ja viimeksi tehtävä oli takajoukoista hankala.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 5, 6 (2, 4)

Toto65-2: 2, 3, 4, 1, 9, 12 (5, 11)

Toto65-3: 5, 4, 7, 3, 2 (1, 6)

Toto65-4: 2 Valiant Dream (1, 9)

Toto65-5: 4, 8 (5, 3)

Toto65-6: 8, 4, 3, 2 (9, 12)

2 x 6 x 5 x 1 x 2 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet