Avauskohteen Hotshot Lucan peliprosentit olivat aamupäivällä yli 70, mikä alkaa olla jo yläkanttiin. Todennäköisin voittaja se on, mutta tauko sekä kilpakumppanien kehittyminen kannattaa huomioida.

Cameron Evo ei ollut viime vuonna hirveästi Hotshot Lucaa perässä, ja sen talvitauko on sujunut Heikki Korhosen mukaan ongelmitta. Voittoa hän ei heti odota, mutta ei Korhonen toisaalta ylioptimistinenkaan koskaan odotuksissaan ole ollut. Kriteriumvoittaja Run For Royalty ei ole valmentaja Mathias Furuhjelmin mukaan vielä lähelläkään parastaan, mutta silti sitäkään ei saa unohtaa. Vixpress Li avasi kautensa kaksi viikkoa sitten loistosuorituksella ja valmentaja–ohjastaja Erkki-Pekka Mäkisen mukaan nyt nähdään vielä parempaa. Eli yhteenvetona, kovin ruosteessa ei Hotshot Luca tauolta saa voittaakseen olla.

Toiseen kohteen maistuvin merkki on kasipaikalta starttaava Deangelo. Kapasiteetti on hyvä, ja jos pienellä tuurilla juoksu menisi suotuisasti, voittokin on mahdollinen. Toisena potintekijänä mukaan Ride, jonka kyvyt kiehtovat tässä sakissa. Viime vuosi ei ollut kokonaisuudessaan onnistunut, mutta huomattavasti parempaan on mahdollisuuksia. Aragorn Hoss pääsee keulaan, jos ja kun se Tommi Kylliäiselle Sacramento S:n kanssa käy. Siitä Aragorn Hossin pitäisi voittaa.

Neljännessä kohteessa idearastina mukaan mukavan juoksun todennäköisesti 2.–3. sisällä saava Guggenheim. Viimeksi kiristä tuli liian työläs ja taukoakin oli alla. Viidennen kohteen potinnostaja on viimeksi kovassa lähdössä edukseen esiintynyt Fortunatar. Päätöksen Axel Foley luotetaan varmaksi asti, vaikka tauko onkin alla. Se ei ole alussa nopeimpia, mutta päässee 2.–3. ulos, mistä pystyy voittamaan.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 3, 2, 6, 5 (4)

Toto65-2: 3, 4, 2, 8, 5 (1, 6)

Toto65-34 Aragorn Hoss (10, 3)

Toto65-4: 6, 1, 3 (2, 7)

Toto65-5: 16, 8, 2, 7 (11, 13)

Toto65-6: 3 Axel Foley (8, 11)

4 x 5 x 1 x 3 x 4 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet