Ideavihjeen ankkureiksi rastitetaan avauksen Axel Foley ja neljännen kohteen Colorado Ecus. Ensiksi mainitulla on raaka loppukiri, millä sen pitäisi ehtiä voittoon mailin matkallakin. Colorado Ecus on taas kolmen kierroksen kisassa liki ykkössijaa.

Axel Foley ei ole alussa nopeimpia, joten takarivin lähtöpaikka sopii hyvin. Ruuna päässee 3–4. ulos, mistä se on maalisuoralla muille todella vaikea kukistettava.

Toisessa kohteessa Die Kaiserin on liki voittoa, mutta viime vuoden epäonnistumiset mielessä, ideavihjeessä lähdetään varmistuksen tielle. The Rector kipittää ensimmäistä kertaa urallaan ilman kenkiä, ja hyviä asioita saattaa tapahtua, eikä huono lähtöpaikkakaan vie välttämättä saumaa voittotaistoon. Newyorker Li on hyvä hevonen ja pienellä tuurilla sekä suosikin epäonnella voittokaan ei ole mahdottomuus. Nätin juoksun saavan Lily’s Starin pitäisi nyt startti kropassa tehdä viime kertaa parempi suoritus, tosin silloin meni juoksukin tosi hankalaksi.

Kolmannen kohteen pitäisi viedä nimiinsä Graceful Swamp, mutta isomman potin toivossa se varmistetaan. Kyseessä on vielä kokematon kilpahevonen, eikä esimerkiksi laukaton suoritus ole satavarma asia.

Neljännen kohteen Colorado Ecus ei onnistunut viimeksi, mutta se saattoi valmentajansa mukaan moittia vähän rataakin. Ehjällä suorituksella Colorado Ecus on paalulta bravuurimatkallaan todella vaikea voitettava.

Päätöskohteessa Miika Tenhusen hienovireisen tallin Ready Press tuntuu aamupäivän 8prosentillaan aliarvostetulta. Sen viimekertainen talvibalanssi vaihtuu kesäkelin varustukseen, mikä tarkoittaa näillä näkymin sitä, että etukengät pois ja kesäkengät taakse.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 10 Axel Foley (9, 5)

Toto65-2: 1, 11, 9, 7 (2, 4)

Toto65-3: 9, 7, 3, 6 (2, 5)

Toto65-4: 5 Colorado Ecus (6, 4)

Toto65-5: 1, 10, 2, 4 (5, 6)

Toto65-6: 3, 8, 2, 5, 4 (7, 6)

1 x 4 x 4 x 1 x 4 x 5 = 320 riviä – 32,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

 

Lisää teemasta: Pelivihjeet