Huippumielenkiintoisesta suomenhevosten kovimmasta sarjasta kairataan ideavihjeeseen tukipilari. A.T.-hevosista enemmän on pelattu Ekaa, mutta paalulta starttaavaa Veetiä kokeillaan varmana asti.

Viime kesänä säkenöinyt A.T. Veeti palasi viimeksi viiden kuukauden tauolta positiivisella suorituksella, kun voitti erittäin maltillisen avaustuhannen jälkeen hallitusti ja piti takanaan mm. nytkin mukana olevan Suomipojan. Ori lähtee lujaa, mutta ei pääse keulaan, jos Terho Rautiainen haluaa sieltä Kukan Tutulla viime startin tapaan ajaa. Johtopaikalta A.T. Veetin voitto olisi todella lähellä eikä se poissuljettu vaihtoehto ole johtavan rinnaltakaan, vaikkakin siitä ykköseksi runttaaminen on aina haastavaa. Selkäjuoksulla ori ei ole niin terävä, joten sellaisen saadessaan ykkössija olisi pieni yllätys. Vaikka kysymysmerkkejä on, toimii malitillisesti pelattu A.T. Veeti tasaisessa koitoksessa yksinäisenä merkkinä.

Toinen ankkuri on suursuosikki I’m Just a Sund, jonka ei pitäisi hävitä, jos pystyy tauolta edes ihan hyvään suoritukseen. Toiseen kohteen ideamerkit ovat hyvänä päivänään väkevästi kirivä Emanuel Web, tauluaan huomattavasti parempi Power Age ja viimeksi helpomman sakin ilmavalla tyylillä kukistanut Girl On Fire. Neljännessä kohteessa, lämminveristen kolmella kierroksella luotetaan voittajan löytyvän paalulta. Esimerkiksi Mystic Power pystyy viime starttiaan parempaan. Päätöskohteen takariviläisten Stoneisle Jaden ja Arctic Ilen osakkeet nousisivat huomattavasti, jos suosikki Luxorious Lord ei pääse keulaan.

Ideasysteemi 

Veikkauksen pelaajaporukat 

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 7 I’m Just a Sund (6, 3)

Toto65-2: 3, 6, 1, 4, 10 (5, 12)

Toto65-3: 5 A.T. Veeti (8, 3)

Toto65-4: 8, 6, 7, 3 (14, 11)

Toto65-5: 4, 7, 1 (3, 12)

Toto65-6: 7, 3, 4, 2, 10, 11 (5, 8)

1 x 5 x 1 x 4 x 3 x 6 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet