Kahden edellisen kilpailun epäonnistumiset ovat pitäneet Reason To Believen peliprosentit ainakin aamupäivän perusteella maltillisissa lukemissa. Nelivuotias todennäköisesti laukkaa tai voittaa.

Vermon Toto65-pelin viides kohde on mielenkiintoinen. Huippuasemista starttaavalle Stonecapes Prolle lisätään tänään puolilaput, jotta se saisi lisää terävyyttä alkuun. Ylivauhtia taas lähtöpaikaltaan 12 kyttää erinomaisessa vireessä kilpaileva Astrophoto. Lahjakasta tammaa tuskin tullaan kierrättämään johtavan rinnalle, vaan Hannu Torvinen luottaa sen kanssa loppukiriin.

Lähdön todennäköisesti kovakapasiteettisin, nelivuotias Reason To Believe on alku-urallaan joko laukkaillut tai menestynyt. Viimeksi se juoksi Santtu Raitalan ohjastamana kolmannessa ulkona ja lähti kiriin kierros jäljellä, mutta hyppäsi lähes samassa.

”Siinä oli vähän häiriötä, ja Santtu joutui hevosta korjaamaan pariinkin otteeseen. Tamma ei laukannut ihan suoraan, mutta ei päässyt enää rytmiin ja lopulta hyppy tuli. Sen jälkeen se tuli riskisti maaliin”, valmentaja Juho Ihamuotila summaa raskaassa kelissä kuudenteen sijaan päättyneen startin.

Tänään Reason To Believe starttaa kasipaikalta.

”Lähtöpaikalla ei ole niinkään väliä, sillä se lähtee auton perästä sen verran hyvin. Reason To Believe on vähän erikoinen persoona, jolla ei ole samanlaisia päiviä. Se saattaa esimerkiksi välillä rynnätä ensimmäiseen kurviin eikä ole kuskin ajettavissa. Uskon hevosen olevan kärkipäässä ehjällä suorituksella.”

Alkumatkasta ratkeaa jo paljon. Jos Reason To Believe lähtee ravilla, pääsee keulaan ja vielä rauhoittuukin sinne, sitä on todella vaikea muiden enää ohittaa.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 4, 1 (5, 3)

Toto65-2: 5, 6, 10, 9, 2, 11 (8, 12)

Toto65-3: 3, 10 (5, 9)

Toto65-4: 10, 5, 8 (11, 4)

Toto65-5: 8 Reason To Believe (2, 12)

Toto65-6: 3, 1, 6, 10, 11 (9, 5)

2 x 6 x 2 x 3 x 1 x 5 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet