Toto65-kierroksen pankin Lindy Poppinsin tappio ei ole todennäköinen, eikä sitä tee mieli varmistaa ideasysteemissäkään. Viidennessä kohteessa Tapio Mäki-Tulokkaan tallista starttaa kaksi hevosta, joista toinen on suosikki, mutta toinen jäänyt peleissä aliarvostetuksi.

Avauskohteessa kiihdytys on mielenkiintoinen. Selvittääkö suosikki Fast Time sen ravilla vai laukkaako lähtöön kolmannen kerran peräkkäin. Kiehtovimmat merkit ovat huoltotauolta palaava, viime tuloksiaan vaarallisempi Rive Weaver sekä Athletic Style, joka palasi viimeksi tauolta ja teki positiivisen loppuvedon. Sen kohdalla taktiikka tuskin on vieläkään aggressiivinen, joten myös tuurin varassa menestyminen on.

Toisen kohteen mailin voltista yksi suosikeista, Turtilo, jäi aamulla pois. Paalun ennakkoon parhaimmilla Sarsiksella sekä Aatsilla on voltista pieni laukkariski. Takamatkalta starttaava Varjomanni on loistokunnossa, mutta voittaminen ei ole ollut sen lempipuuhaa. Joku niistä kuitenkin onnistunee.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Gillian Comery, joka on valmentaja Isto Mäki-Tulokkaan mukaan vielä erittäin lapsellinen eikä ymmärrä kilpailemista kunnolla. Takarivistä starttaava Capo The Amour ei ollut viimeksi hyvä, mutta valmentaja Mauno Mäntylä kertoi sen johtuneen todennäköisesti varusteongelmista. Viidennessä kohteessa otetaan lapulle mukaan molemmat Tapio Mäki-Tulokkaan hevoset, joista Good Dynamiten prosentit ovat maltilliset. Se pesi esimerkiksi Bret Bokon Lahden startissa selvästi, vaikka tosin sai helpomman juoksun.

Päätöskohteen ideamerkki oli Wang Dang Doodle, mutta se vetäytyi aamulla pois viivalta.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 1, 3, 12, 4, 6 (9, 11)

Toto65-2: 5, 2, 8 (4, 1)

Toto65-3: 2, 3, 10 (8, 6)

Toto65-4: 6 Lindy Poppins (2, 1)

Toto65-5: 7, 6 (5, 2)

Toto65-6: 3, 6, 5 (12, 7)

5 x 3 x 3 x 1 x 2 x 3 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet