Myrskyri on ideasysteemin riskivarma. Tauolta hevosen vireystilan näkee vasta itse startissa, mutta omalle huipputasolle pystyessään Myrskyri on Ari Moilasen ajamana sarjoihinsa hurja peli.

Mielenkiintoiseksi kisan tekee se, että Myrskyrin edestä lähtee kisan ennakkosuosikki Sykloni. Se jyräsi Lahdessa johtavan rinnalta upeasti, mutta auton takaa kannattaa huomioida hevosen merkittävä laukkariski. Seppo Suuronen vahvistaa, että herkällä hevosella hyppy on ollut herkässä muutenkin, eikä autolähdön kolmosrata ole nopeiden avaajien välissä Syklonille mikään toivepaikka.

Myrskyri on Ari Karttusen mukaan treenannut hyvin, joten tauolta palataan radoille menestysmielellä. Hevonen on tällä ja viime kaudella pystynyt voittamaan viidesti, ja Ari Moilasen käsissä ruuna on haastajana kiehtova pelikohde.

Sobel Conway on jättipankki, ja sitä vastaan ei lähdetä taistelemaan. Todennäköisesti ruuna johtaa lähdöstä maaliin. Mikäli joku on alussa nopeampi, ei kovin suurta vaaraa jäädä pussiin ole kahdeksan hevosen lähdössä.

Marko Hakkaraisella on kierrokselle kaksi pelihevosta, joissa molemmissa on ennakkoon pelillistä ideaa. Faith In Life lopetti viimeksi radalta 12 vahvasti, ja paremmalta paikalta sen voitto ei saa yllättää ketään. Global Solidarity puolestaan runnoi Oulussa johtavan rinnalta väkivahvasta ykköseksi. Ruunan suoritukset ovat ailahdelleet, mutta parhaimmillaan se on Toto75-tasollekin todella kova peli.

“Faith In Life on saanut kerrankin hyvän lähtöpaikan”, Hakkarainen iloitsee. “Aika unohdettu ruuna on ollut peleissä, mutta se on nyt terveempi kuin aikaisemmin. Viimeksikin Faith In Life teki kovan juoksun piippuhyllynpaikalta. Johtavan rinnalta tätä lähtöä on jokaisen vaikea voittaa mutta muualta ruunalla pitäisi olla mahdollisuudet kärkisijoille.”

“Global Solidarity oli tässä välillä flunssassa, mutta viimeksi palasi omalle tasolleen. Uskon että ruuna parantaa edelleen, kun on saanut kaksi starttia alle. Vaikka tämä on kova lähtö, ei Global Solidaritya kannata unohtaa peleistä pois.”

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Kuopioon

Toto75-1: 5, 8, 1, 11 (7, 9)

Toto75-2: 2, 6, 11 (4, 1)

Toto75-3: 11, 6, 2, 13, 8 (10, 4)

Toto75-4: 10 Myrskyri (3, 6)

Toto75-5: 10, 3, 6 (9, 7)

Toto75-6: 1 Sobel Conway (3, 2)

Toto75-7: 12, 1, 6, 5, 8, 9 (2, 7)

4 x 3 x 5 x 1 x 3 x 1 x 6 = 1080 riviä – hinta 54,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet