Christa Packalén ja Niki Finnström saattavat kuoria kermat kakun päältä Jokimaalla. Kotiradan kolmikko Pica-Pica Oak, Mark More ja Stonecapes Queila ovat todella kovia tekijöitä lähtöihinsä.

Jacpotissa on 75 000 euroa. Lisäksi yhdelle täysosumalle on tarjolla toinen 75 000 euroa ekstraa. Tämä pitää muistaa heti alkuun, kun rivejä lähtee rakentamaan. Monenlaiset eri taktiikat voivat tuoda hyvän lopputuloksen.

Mark More jää suosikkina varmaksi. Kannattaa ehdottomasti huomioida, että ruuna tuli tuli melko kevyesti viimeisteltynä tauolta, ja tähtäin oli enemmänkin tässä kisassa. Silti se kiri heti alle 12-vauhtia. Mark More parantaa kaiken järjen mukaan jopa selvästi otteitaan. Lisäksi taustavoimat antavat rivien välistä vinkin, että nyt satsataan kiihdytykseen, ja ainakin aktiivisempi ajo on luvassa. Mark More on mainettaan nopeampi lähtijä, ja ajatuksena on, että se ottaa heti luulot pois muilta. Hevosen kapasiteetti riittää ilman muuta tämän lähdön voittamiseen.

Stonecapes Queila on puolestaan maistuva ideavarma. Taustavoimien mukaan tammalla on kaikki kunnossa. Tuorein suoritus oli loistava johtavan rinnalta, vaikka keulassa juossut Willow Pride olikin selityksittä parempi. Jos esimerkiksi Willow Pride juoksee keulassa ja Stonecapes Queila tämän takana, on ohitus täysin mahdollinen. An-Dorra saattaa nimittäin haastaa tosissaan keulahevosta jo kolmannella puolikkaalla. Stonecapes Queila olisi myös kärkipaikalta kova, jos se syystä tai toisesta pystyy paikkaansa puolustamaan. Toki ykkösrata on pieni kysymysmerkki. Kuten taustavoimat toteavat, lähdöt kovenevat ja juoksun pitää onnistua. Sisärata on siksi ihan hyvä paikka kiihdyttää. Nyt hevoselta saadaan etukengät pois, mikä on sille paras balanssi.

Pica-Pica Oak voi sekin voittaa. Hevonen kiri viimeksi vahvasti, ja tänään se voi olla entistä terävämpi. Kolmesta varmasti yksi on kuitenkin Hetviina, joka Suven Sametin poisjäännin myötä on lähellä ykkössijaa. Ainoa, joka pelimielessä myös lähdössä kiinnostaa, on tauluaan parempi Marmardu. Hetviina jää kuitenkin yksin kuitille.

Le Gros Bill joutuu jäämään pois. Se muuttaa Kavioliigan asetelmia, mutta ei suinkaan latista hienoa lähtöä. Lewis Ale aloittaa kautensa ja pyrkii heti antamaan näyttöjä suurkilpailuihin.

 

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Lahti

Toto75-1: 2, 4, 3, 1, 6, 9, 7, 10 (5, 8)

Toto75-2: 2, 6, 5 (7, 4)

Toto75-3: 11 Hetviina (1, 10)

Toto75-4: 3 Mark More (11, 10)

Toto75-5: 15, 9, 8, 16, 12, 10, 14 (4, 5)

Toto75-6: 2, 1, 4, 3, 9 (7, 8)

Toto75-7: 1 Stonecapes Queila (3, 7)

8 x 3 x 1 x 1 x 7 x 5 x 1 = 840 riviä – 42,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet