Mikkelin sunnuntain Toto75-kierrokselta löytyy isoja suosikkeja kolmeen kohteeseen. Don Williams ja Mascate Match kelpaavat varmaksi, mutta Parvelan Retulle otetaan varmistuksia.

Peräti 20. peräkkäistä voittoaan hakeva Parvelan Retu on edelleen syystäkin jättisuosikki, mutta jos laukka vielä viime kerran tapaan alkuun tulee, tappiokin on mahdollinen. Ideasysteemissä se saa kaksi varmistusta. Stallone parantaa varmasti startti alla ja Säihkeen Sähinä on kehittynyt hienosti.

Toinen kohde on tasainen, mutta koitetaan päästä se kahdella merkillä. Raise Wise Asilla on ollut ravin kanssa haasteita, mutta ilman alkuhyppyä se juoksee keulassa ja pystyy voittamaan. Sultan Journey ei ollut viimeksi normaali. Tasolleen palatessaan se kykenee voittamaan, vaikkakin suorittaisi parhaiten johtopaikalta, jonne pääsy on turhan monen mutkan takana.

Viides kohde on hieno ja tasainen suomenhevostammojen taisto, josta jäi pois yksi suosikeista Piskon Pouta. Moni rastaa tähän paljon, mutta ideavihjeeseen se ei tunnu mielekkäältä, joten koitetaan varmalla. Vilma Lyydia on ottanut kahdessa edellisessään voitot pienemmistä karkeloista. Se tarvitsee nykyään sopivan selkäreissun, jonka jälkeen ampuu vahvan loppuriuhtaisun. Kiihdytys ratkaisee paljon. Hänniltä se tuskin voittaa, mutta esimerkiksi 3. ulkoa olisi kaikki mahdollista. Päätöskohteen Valletta menetti kiinnostustaan, kun sse juokseekin kengät jalassa. Myös numeron kaksi poisjäänti lisää uhkaa keulapaikan menettämiselle erityisesti Magnifique Eliselle.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

 

 

 

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Mikkeliin

Toto75-1: 11, 7, 8 (2, 1)

Toto75-2: 3, 10 (7, 6)

Toto75-3: 15 Don Williams (11, 16)

Toto75-4: 5 Mascate Match (1, 9)

Toto75-5: 8 Vilma Lyydia (1, 7)

Toto75-6: Kaikki 8 hevosta

Toto75-7: 1, 8, 3 (6, 9)

3 x 2 x 1 x 1 x 1 x 8 x 3 = 144 riviä – 7,20 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet