M.S. Triple J. on mielenkiintoinen vinkki, sillä vastus on paperilla sopiva. Lake’s Action aloitti kautensa lupaavasti. Se ottelee nyt voitosta.

M.S. Triple J. ei pystynyt Teivossa parhaimpaansa, mutta oli siitä huolimatta asiallinen. Hevosella oli ollut ongelmia kuljetuksessa, ja Matias Salon mukaan se tuhlasi ison osan kilpailulatauksestaan jo ennen starttia. Kisa päätettiin pohdinnan jälkeen ajaa, koska sille ei tuntunut olevan fyysistä estettä. Jo lähtökiihdytys oli kuitenkin tavallista tasaisempi, mikä saattoi johtua juuri tuosta koheltamisesta tulomatkalla. Jubileumspokalenin nelonen lataa kovaa alkuun, ja juoksupaikan saadessaan se pystyy tänään voittamaan. Fast Time voi sotkea kiihdytyksessä pääsyä keulapaikalle, muutoin M.S. Triple J. olisi vielä astetta maistuvampi varmayritys.

Lake´s Action aloitti asiallisella kirillä Teivossa. Kannattaa huomioida, että tuo kisa oli vain kauden aloitus ilman mitään virityksiä.

”Hevonen kilpaili rautakengässä ja hokeissa ympäriinsä, eikä ratahiittejä ollut alla ennen Teivon starttia. Olin hevoseen tyytyväinen. Kotona ajopaikat menivät sen verran heikoiksi, että ollaan nyt käyty viime startista asti Kaustisella ajamassa. Hevonen juoksee nyt kesäbalanssissa alumiineissa ja parantaa varmasti senkin myötä. En tiedä, pääseekö tämä American Herosta alussa ohi, vaikka alkuun satsaisi, mutta kuski saa tehdä ratkaisut. Jos alkuun lataa, eiköhän siihen joku rako tule”, valmentaja Ville Hakala kommentoi.

Myös toisen varman kohdalla kiihdytys saattaa siis mennä joko nappiin tai vastaavasti hankalasti. American Hero on todella nopea, mutta sitä on myös Lake’s Action. Johtavan takanakin olisi hyvä paikka matkustaa, joten riskitekijöistä huolimatta Lake’s Actionia yritetään toisena ideavarmana.

Lissun Eerikki on avauskohteessa lähellä. Antti Ojanperä kommentoi perjantaina, että hän antaa kyllä Lissun Eerikille keulat Jokivarren Kunkun kyydissä, jos sellainen tilanne tulee eteen. Joka tapauksessa Morison on nyt hieman unohdettu. Parvelan Retu taitaa voittaa taas, mutta ideasysteemissä lähdetään hakemaan huippulähtöön myös isompaa kalaa.

 

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Pori

Toto75-1: 8, 9 (4, 3)

Toto75-2: 7 M.S. Triple J. (9, 5)

Toto75-3: 10, 3, 4, 14, 2 (9, 12)

Toto75-4: 2, 4 (5, 1)

Toto75-5: 7, 12, 11, 13, 1 (3, 8)

Toto75-6: 7, 1, 4, 6, 10 (5, 2)

Toto75-7: 6 Lake’s Action (1, 2)

2 x 1 x 5 x 2 x 5 x 5 x 1= 500 riviä – 25,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet