Välähdys, T.Rex ja Thai Profit ovat kaikki lähellä voittoa, mutta niiden voittaessa ei taida olla tarjolla kahvirahoja enempää. Ideasysteemissä lähdetään hakemaan setelirahaa Personal Trainerin ja Fiilingin avulla.

Personal Trainer on ideasysteemin ensimmäinen luottohevonen. Sillä voi ajaa jo matkalla eteenpäin, ja niin Juha Utala viimeksi tekikin. Sama voi toistua tänään, ja silloin sekä keulahevonen, että ulkoa kirivät ovat tiukan paikan edessä. Personal Trainer on tehnyt muutenkin pitkään väkevää jälkeä.

Fiiling on vahva hevonen, mutta kyllä oriiltakin nopeutta löytyy. Kaustiselle hevonen palasi tauolta, ja tukkoisuus näkyi selvästi otteissa. Fiiling ravasi kuitenkin moitteettomasti, ja startti alla on lupa odottaa merkittävästi terävämpää suoritusta. Juha-Matti Paavola ei aio ajaa matkalla kovin aktiivisesti, mutta vajaassa lähdössä kiriä tuskin tarvitsee aloittaa voiton kannalta liian kaukaa. Fiiling on luokaltaan niin kova, ettei sille tämänpäiväisestä vastuksesta napata yhtään kaveria kupongille.

Avauskohteeseen haetaan aktiivisesti yllätystä, sillä suosikit eivät juurikaan erotu muusta porukasta edukseen. Mahdollisista yllättäjistä Gresille Boko tuli Lahdessa 13-lopetuksessa aivan hänniltä vahvasti juosten maaliin. Edellisestä kisasta Jani Ruotsalainen antoi jo vihjeen, että tamma pärjää kohta. Nyt loistopaikalta Gresille Boko saa hyvän reissun, ja Santtu Raitalan ajokki voi yllättää. Paalulla on myös monta muuta tauluaan parempaa hevosta. Niistä esimerkiksi Ambriel ja An-Valpuri voivat kumpikin aivan hyvin voittaa.

Välähdys, T.Rex ja Thai Profit ovat kumpikin selviä suosikkeja. Vaikuttaa siltä, että lämminverisuosikkien kovimmat haastajat Shadow Of Brisbane ja Mr Hot Shot ovat jäämässä turhan vähän pelatuiksi. Erityisesti starttiraketti Mr Hot Shot kiinnostaa pikamatkalla kovasti, sillä hevosen valmentaja Veijo Pulkka odottaa siltä nyt selvää piristymistä. Varsinkin napakalla radalla saumat koko matkan johtoon olisivat olemassa.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Tampereelle

Toto75-1: 9, 5, 12, 10, 4, 3, 1, 11, 8, 7 (6, 2)

Toto75-2: 6, 7, 1, 3 (5, 4)

Toto75-3: 10 Personal Trainer (11, 9)

Toto75-4: 2, 5, 12, 7, 9, 8 (6, 4)

Toto75-5: 10 Fiiling (4, 11)

Toto75-6: 2, 4 (1, 6)

Toto75-7: 6, 4 (5, 1)

10 x 4 x 1 x 6 x 1 x 2 x 2 = 960 riviä – hinta 48,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet