Sue’s Photo ja Tee Wee Paroni eivät ole kohteiden suosikkeja, mutta molemmilla on peliosuuttaan parempi mahdollisuus voittoon.

Sue’s Photo on kahdesti kärsinyt heikosta lähtöpaikoista. Ensin se laukkasi hyvän sijoituksen kesken kirinsä ja viimeksi ruuna lopetti viidennestä ulkoa päätöspuolikkaan vahvasti 12,4-vauhtia. Mika Forss tuntee ajokkinsa hyvin, ja uskoo varsinkin sisäradalta hevosen menestykseen. Tänään lähtöpaikka on aikaisempaa parempi, ja Sue’s Photo on yksi vaihtoehto jopa keulahevoseksi. Mikäli ruuna sinne pääsee, pitää kirihevosten pystyä huippusuoritukseen.

Tee Wee Paroni kulki Killerillä toisen kierroksen 26,4-vauhtia, ja jyräsi ykköseksi. Esityksen arvoa nostaa se, että Tee Wee Paroni joutui neljännestä ulkoa tekemään pitkän kirin kolmatta rataa ilman selkää. Nyt se voisi päästä paljon parempiin asemiin heti alussa. Tee Wee Paroni pystyy venymään vastuksen koventuessa, mutta toki voittaminen vaatii täydellisen nappionnistumisen. Lähtöpaikka on mainio, ja muutamalla kovalla vastustajalla on merkittävästi hankalammat lähtöasemat. Pasi Haapasaareen valmennettava on siksi mielenkiintoinen ideavarma.

Kasvattajakruunuissa yllättäjäehdokkaista kiinnostavat erityisesti Daze ja Hudson Web. Daze pystyy ylivauhtisessa juoksussa kärkisijoille, ja täysin pelaamaton Hudson Web on ollut kaiken aikaa mainio. Se tuskin sentään venyy ihan voittoon saakka, mutta otetaan ori potintekijänä lapulle mukaan.

Graceful Swamp on oriiden ja ruunien Kasvattajakruunussa edelleen pieni arvoitus, vaikka torstain harjoituksen jälkeen Erkki-Pekka Mäkinen oli jo alkuviikkoa paljon toiveikkaampi.

“Hevosella on nyt kaikki hyvin”, Erkki-Pekka Mäkinen iloitsee. “Riina Rekilä laski, että kaikki varoajat hoidoissa ovat kohdallaan. Tosin torstain viimeistelyssä ensin tuntui, ettei tämä mene kuin köpöti-köpöti ja meinasin jättää hevosen jo pois. Turun välierissäkin ajattelin, että olisikohan talvitauon paikka. Sitten vaan Sämpylä alkoi mennä torstaina kuin Jeesus olisi noussut haudasta! Niinpä lähdemme pärjäämään Seinäjoelle.”

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto76-ideasysteemi Seinäjoelle

Toto76-1: 6, 8, 3 (5, 10)

Toto76-2: 5, 6, 3, 9, 10, 4, 7, 8, 12, 11 (1, 2)

Toto76-3: 5 Sue’s Photo (2, 8)

Toto76-4: 3, 9 (2, 1)

Toto76-5: 3 Tee Wee Paroni (6, 12)

Toto76-6: 3, 6, 10, 1 (8, 5)

Toto76-7: 4, 2, 1, 9, 6 (5, 11)

3 x 10 x 1 x 2 x 1 x 4 x 5 = 1200 riviä – hinta 60,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet