Viime startissaan upeasti johtavan rinnalta toiseksi taistellut Tea Cake toimii Toto65-ideasysteemin varmana. Kierroksen pelatuin hevonen Shadow Of Brisbane varmistetaan viime torstaina loistaneella Ida Glitterillä.

Avauskohde on ennakkoon kierroksen tasaisin. Pasi Von Bentz on monipuolisena ja varmana suorittajana perusrasti, lisäksi lapulle kannattaa mahduttaa maltillisesti kapasiteettiin nähden rastitettu Carleman. Kaarteet vinossa juokseva Daisy Nass on takarivistä yli kymmenellä prosentilla hieman ylipelattu.

Toisen kohteen ainoaksi merkiksi luotetaan Harri Koivusen ohjastama Tea Cake. Eturivissä on joko sitä hitaampia avaajia tai niitä joille kelpaa sen selkä. Tammalla on hyvä sauma hallita alusta loppuun.

Jättisuosikki Shadow Of Brisbane saa Toto65-3:ssa lapulle seurakseen Ida Glitterin, joka jyräsi viime torstaina Jokimaalla toisesta ulkoa vakuuttavaan voittoon. Toissa startissaan se kärsi löysästä radasta, ja sitä ennen sitä se teki vahvoja suorituksia monenlaisilla juoksunkuluilla.

Ida Glitter pystyy täydellä matkalle alle 14-kilometriaikaan ja haastaa tiukasti Shadow Of Brisbane.

Neljäs kohde näyttää Venicen ja Twigs Voicin kaksinkamppailulta. Huipputammoja ohjastavat Mika Forss ja Pekka Korpi tuskin sortuvat ajosuorituksissaan ylilyönteihin, eli ylivauhtista kilpailua ei nähtäne. Demi De Veluwe on ensimmäinen merkki, jos kaksikon haluaa varmistaa.

Extreme Luca nappaa seuraavassa kohteessa keulavoiton, jos suorittaa tasollaan. Siitä ei kuitenkaan sairastelujen jälkeen ole täysiä takeita, joten varmistusrasti voi olla paikallaan. Hyvä idearasti on alle viisi prosenttia pelattu Ipod, joka ei päässyt viimeksi kirimään vapaasti.

Päätöskohde vaikuttaa sitä, että joko Carmela tai Saaga S vie voiton.

Carmela ampaisee keulaan, josta se vetää erittäin pitkään. Saaga S tuli kuitenkin viimeksi siitä johtavan rinnalta ohi, joten vaikea sitäkään on lapulta pudottaa. Huimariinakin on kanuunakunnossa, mutta on mailin matkalla vain haastaja.

Hevosurheilun ideasysteemi

Fintoton pelaajaporukat

 

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 3, 4, 7, 8, 10, 2, 5, 6, 1, 12 (11, 9)

Toto65-2: 5 Tea Cake (4, 7)

Toto65-3: 5, 10 (1, 9)

Toto65-4: 7, 6 (8,3)

Toto65-5: 2, 3, 8, 10 (9, 1)

Toto65-6: 6, 9, 5 (4, 1)

10 x 1 x 2 x 2 x 4 x 3 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella