Illan lähdöissä 4-8 ratkotaan, ketkä pääsevät reilun viikon päästä ajettavaan Kymenlaakso-ajon loppukilpailuun. Toto4-peli vaikuttaa selväpiirteiseltä, ja tällä kaudella hyvin menestyneet Cameron Evo, Twist Of Fate, Hotshot Luca sekä Piece Of Rock starttaavat koitoksiensa ykkössuosikkeina. Vihjerivi on kuitenkin laadittu ilman tukipilareita.

Heikki Korhonen kertoo valmentamastaan Cameron Evosta, että se ei ole ihan sellaisessa vireessä kuin aikaisemmin. Hän uskoo kuitenkin finaalipaikkaan. Tässä karsintalähdössä on mukana useampia nousukkaita, jotka pystyvät onnistuessaan korkealle. Viimeksi johtavan rinnalta voittanut Rafa Parera kohoaa ennakkokaavailuissa kovimmaksi haastajaehdokkaaksi.

Twist Of Fate on startannut ahkerasti ja myös menestystä on tullut. Kriteriumin finaaliin Pekka Korven valmennettava ei kuitenkaan yltänyt, vaikka teki karsinnassa oikein asiallisen esityksen. Se on koitoksensa paras hevonen, mutta monella muullakin on sanansa sanottavana. Erityisesti Seinäjoella 1.14-vauhtia lopettanut ja johtopaikalta ylivoimaisesti voittanut Better Boss on mielenkiintoinen seurattava.

Hotshot Lucan juoksunkulku meni kriteriumissa pieleen, joten odotettu kärkipään sijoitus jäi saavuttamatta. Se jatkaa hyvässä vireessä ja on nyt todennäköisin voittaja. Takamatkalta on kuitenkin olemassa omat riskinsä, joten paalulta kiihdyttävä Contro Vento otetaan myös systeemiin mukaan. Se polki Vermossa mukavasti loppua.

Päätöskohteen ykkösnimi Piece Of Rock varmistetaan vahvoja juoksuja kuolemanpaikalta tehneellä Jack Vaderilla sekä viimeksi hurmanneella Exploding Bellella. Lisäksi Surprise Leader lukeutuu pelihevosiin.

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi Kouvolaan

Toto4-1: 11, 6, 12, 5, 1 (14, 3)

Toto4-2: 11, 4, 5, 8 (12, 13)

Toto4-3: 13, 2 (5, 9)

Toto4-4: 11, 1, 6, 14 (7, 10)

5 x 4 x 2 x 4 = 160 riviä – 32,00 euroa 0,20 euron peruspanoksella.

Lisää teemasta: Pelivihjeet