Avauskohteen kahden paaluhevosen poisjäännin myötä tarjolla on perusteltu ideavarma, jonka kohdalla epäonnistumisriski on toki edelleen suuri. Pelaajat eivät kuitenkaan ole olleet hereillä Suvi-Siirin mahdollisuuksien suhteen.

Vauhdikas 5 Suvi-Siiri teki viimeksi Kuopiossa väkevän esityksen keulapaikalta voittaneen Milinan Vernan ulkopuolelta. Pitää nimittäin huomioida, että tamma kulutti energiaansa jo palautetussa yrityksessä, kun lähtö keskeytettiin irti päässeen hevosen vuoksi ensimmäisen takasuoran lopussa. Kahden poisjäännin myötä mahdollisuus onnistuneeseen suoritukseen kasvaa hieman.

Suvi-Siiri lähti Kuopiossa takamatkalta niin kovaa, että ravatessaan tamma on erittäin lähellä keulajuoksua. Laukkariski on edelleen suurehko, eikä takuita kestämisestä perille saakka ole, mutta matalalla kannatuksellaan hevosta voi kokeilla. Avauskohde on juuri sellainen lähtö, johon useimmat pelaajista laittavat valtaosan osallistujista lapulleen. Mikäli ideahevosen saa onnistumaan, on käsissä rakenteeltaan varsin mielenkiintoinen pelikuponki.

Pelaa ideasysteemi

Fintoto pelaajaporukat

 

Hevosurheilun ideasysteemi Kaustiselle

Toto4-1: 5 Suvi-Siiri (15, 2)

Toto4-2: 7, 8, 10, 6 (1, 2)

Toto4-3: 7, 5, 3, 2, 10 (4, 8)

Toto4-4: 9, 5, 15, 2, 6, 13 (4, 3)

Yhteensä 120 riviä, hinta 24,00 euroa