Mikkelin T75-kierroksen poisjäännit etenkin viidennessä kohteessa aiheuttivat sekaannusta vihjekisan pistelaskuun.

Janne Räisäsellä oli systeemissään kohteeseen neljä hevosta, joista Josveis (14) ei startannut, ja myös varahevoset Viktor Kärppä (11) ja Draken (1) jäivät pois. Systeemissä olivat mukana eniten pelatut Sheikki, Tähtisekki ja Tuviker, ja Josveisin tilalle nousi neljänneksi pelatuin Korven Tinnitus, joka voitti lähdön.

Näin Räisäsellä oli vihjeessään kaikkiaan viisi voittajaa, ja hänen oikea pistemääränsä Mikkelin kierrokselta on 28.

Sanna Palosaaren systeemissä oli kohteeseen kuusi hevosta, joista kolme jäi pois. Korven Tinnitus nousi toisena varahevosena mukaan systeemiin ja antoi hänelle 1 pisteen, mitä ei oltu perjantain lehden pistelaskussa otettu huomioon.

Asiantuntijoiden vihjekisan ykkösryhmän korjatut pisteet Mikkelin kierrokselta: Kari Puosi 32, Niko Riekkinen 29, Juho Ihamuotila ja Janne Räisänen 28 sekä Sanna Palosaari 17.

 

Vihjekisa perjantain lehdessä

Asiantuntijoiden vihjekisa on 1970-luvulta asti ollut Hevosurheilun pelisivujen vakiopalsta. Alkukilpailukierroksilla on mukana kaksi viiden vihjaajan ryhmää. Perjantaina peliosion avaussivulla julkaistaan vuoroviikoin ryhmien vihjeet aina elokuun lopulle asti, jolloin alkaa vuoden loppuun asti kestävä finaali. Siihen pääsee mukaan molempien ryhmien kaksi parasta sekä enemmän pisteitä kerännyt kolmanneksi sijoittunut.

Finaalin voittaja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla.

Lisää teemasta: Pelivihjeet