Viikon 7 oikein -lehti on ilmestynyt 72-sivuisena, mutta kaikille tilaajille se ei valitettavasti tule tänään tiistaina.

7 oikein -lehti ei ole tänään jakelussa Pohjois-Suomessa 96-99 postinumeroalueilla. Oulun lentokenttä oli onnettomuuden takia suljettuna maanantaina niin pitkään, että postilento ei päässyt ajoissa liikkeelle, ja kaikkien lehtien jako myöhästyy päivällä. Myös myyntilehdet ovat päivän myöhässä alueilla 90-99.

Lisäksi lehtikuljetus Etelä-Suomeen on myöhästynyt, jonka seurauksena postinumeroalueet 00-14 saavat lehtensä vasta keskiviikkona 5.10.

Osassa Etelä-Suomen myyntipisteissä lehdet ovat jo tiistaina myynnissä. Lehdet menevät myyntipisteisiin Lehtipisteen omalla kuljetuksella.

 

7 oikein -lehden toimitus pahoittelee tilannetta.

Ohessa linkit tiistain ja keskiviikon pelikohteiden PDF-sivuihin.

Joensuu Toto5 tiistai 4.10.

Seinäjoki lounasravit keskiviikko 5.10.

Helsinki Toto65 keskiviikko 5.10.

Jägersro tiistai 4.10., Solvalla ja Åby keskiviikko 5.10.

 

Hevosurheilun näköislehti on tiistaina 4.10. ja keskiviikkona 5.10. luettavissa ilmaiseksi salasanalla heppa410

 

***************

 

7 oikein -viikko alkaa Joensuun Linnunlahden Toto5-raveilla. Päätöskohteen Wheelie Awake on hyvä varma, sillä ruuna on juossut kovempiakin lähtöjä, eikä lähtöpaikka poisjääntien jälkeen pienessä lähdössä ole kovin hankala.

Seinäjoella lounastetaan keskiviikkona, ja illalla Vermo tarjoaa mielenkiintoisen Toto65-kierroksen. Hevosia lähdöissä on myös kauempaa. Voitokas Ice Paradise juoksee ensimmäistä kertaa 2600 metriä mutta on loistopaikaltaan luonnollinen varma muuten hankalalla kierroksella.

Kuuden peräkkäisen lähdön voittajaa etsitään myös torstaina, kun Lahden Jokimaa isännöi ekstra-Toto65:ttä. Kohteet ovat Jokimaa Tekee Tähti-karsintoja, ja useammassa kohteessa on selvähkö suosikki.

Perjantaina ravataan lounasaikaan Kaustisen Nikulassa ja illalla Turun Metsämäessä.

Lauantaina Mikkeli ajaa korkeatasoiset Toto76-ravit. Valiodivisioonassa kuningatar Saaga S yrittää pitää oriit toisen kerran peräkkäin takanaan, mutta nyt asetetelmat eivät ole yhtä suosiolliset kuin Lappeessa. Mukana on kattava otos rodun kermasta. Kilpailukautta jatkavista suomenhevostähdistä Mikkelistä puuttuu vain samaan aikaan Skellefteåssa Ruotsin V75:ssä juokseva Jokivarren Kunkku.

Lauantaina ravataan myös Rovaniemellä, ja sunnuntaina ovat vuorossa Kajaani ja Kouvola. Kajaanissa kausi päättyy komeasti 11 lähdön raveilla. Kouvolassa avoimessa ryhmässä Finlandia-ajossa mukana ollut Onirique ja Classic St Pat iskevät yhteen avoimessa ryhmässä.

7 oikein-viikko päättyy maanantaina Jyväskylään.