Mikkeli ajaa tämän viikon Toto76-kierroksen. Lauantaina on tarjolla reilun 120 000 euron jackpot, joten pelivaihdot ovat kuun päätteeksi korkealla. Myös lokakuu tulee alkamaan mukavilla pelilukemilla, kun Magioc Monday palaa viikko-ohjelmaan. Silloin jackpot-rahaa on jaossa 50 000 euroa.

Näiden ravien käsiohjelmasivujen, vihjeiden ja tallikommenttien lisäksi 7 oikein -lehdessä on samat tiedot Suomen totoraveihin muihin totoraveihin tiistaista alkaen. Illalla Teivossa on mielenkiintoiset ravit, kun molempien rotujen varsat karsivat kriteriumfinaaleihin.

Lisäksi 64-sivuisesta lehdestä löytyvät pelilistat Ruotsin raveihin tiistaista torstaihin sekä lauantain Toto75-raveihin Solvallaan, missä on useampia suomalaishevosia startissa.

7 oikein -lehdessä on aina myös Ravikierros, missä käydään läpi huomionarvoiset esitykset manner-Suomen totoraveista, Nostalgia-sivu sekä alkaneen raviviikon starttihevoset.

Hae oma 7 oikein -lehtesi hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa se edullisesti kotiin kannettuna. Muista myös digilehti!