Tämän viikon lehti painettiin loppiaisesta huolimatta jo tiistaina, ja tästä eteenpäin se ilmestyy taas keskiviikkoisin ja sisältää kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut vihjeiden ja runsaiden tallikommenttien kera seuraavaan tiistaihin asti.

Eräs asiakkaamme soitti tiistaina iltapäivällä ja ihmetteli, miksi lehden listoissa olevista hevosten statistiikoista puuttuu viime vuoden osalta tasoitusajossa saavutettu paras aika.

Virhe tapahtui ohjelmointivaiheessa, kun vuosistatistiikat käännettiin alkuvuoden ajaksi toisinpäin. Sehän johtuu siitä, että listoissa on reilummin tilaa vain ensimmäisenä olevalle tilastolle, ja kun vuoden vaihduttua hevoset eivät ole vielä tämän vuoden puolella kilpailleet, tila menisi muuten käytännössä hukkaan.

Tarkoitus oli, että tiedot olisi viime vuoden osalta näkyvissä mahdollisimman laajasti ainakin tammikuun ajan, mutta tapahtunutta virhettä emme itse havainneet. Kiitos ystävälliselle asiakkaalle asian saattamisesta tietoomme!

Statistiikat ovat puutteelliset vielä tässä lehdessä, mutta nyt virhe on korjattu ja seuraavaan numeroon tiedot tulevat täydellisinä.

Vermossa on tämän illan Toto64-pelissä 64 000 euron jackpot, ja seuraavalla Magic Monday -kierroksella pottiin lisätään 50 000 euroa.

Lahden lauantaiseen Kavioliigan osakilpailuun pelataan lisäksi ylimääräinen Troikka, johon tulee kymppitonnin bonus. Troikka lisättiin päivän pelimixiin vasta tunteja listojen julkistamisen jälkeen, eikä tieto siitä ehtinyt käsiohjelmaan.

Ruotsin raveista mukana ovat keskiviikon 86- ja lauantain 75-kierroksen vihjesysteemien kera sekä torstain Uumajan raveista 64-kohteet.

7 oikein -lehdessä on aina lisäksi starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon parhaat palat Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.