Maaliskuun puoliväli on ylitetty ja kengittä ajaminen on mahdollista, mikäli radan kunto sen sallii. Valmistautuminen kesäkauden koitoksiin on alkanut.

Vermon keskiviikossa ravataan Derbyn Talvisuosikki, jossa kisakauttaan aloittelevat nelivuotiaat matkanaan 2620 metrin ryhmäajo. 7000 euron ykköspalkintoa tavoittelee vain viisi hevosta. Tästä syystä lähtö ajetaan Toto65:n ulkopuolella. Ravikansan katseet kohdistuvat tammataisteluun An-Dorran ja Magical Princessin välillä. Kaksikosta An-Dorra oli kolmevuotiskaudella vahvempi. Vermon kaviouralla nähdään tämän hetkiset voimasuhteet.

Ruotsin puolella keskiviikkoillan Toto86-kierros tarjoaa yli miljoonan euron jackpotin. Katja Melkon valmennettava Didi Dam pääsee matkaan ykkösradalta ja on vahvoilla. Hevonen oli molemmissa helmikuun starteissaan kakkonen, lähtöpaikkana kummallakin kerralla 12.

Lauantaina kotimaan pääravien areenana on Kouvola, jossa Kavioliiga jatkuu molempien rotujen osalta. Kylmäveristen kamppailu on samalla perinteikäs Valkeala-ajo. Mukana 12 000 euron ykköspalkintoa ovat tavoittelemassa muun muassa Lissun Eerikki ja Morison, joita haastaa 20 metrin etumatkalta H.V. Tuuri.

Ruotsin 75-ravit ajetaan Mantorpissa, jossa nähdään mielenkiintoinen uusintaottelu Heavy Soundin ja Elian Webin välillä.

Kotimaan tiivistä ravitahtia täydentävät torstairavit Seinäjoella, perjantain mittelöt Porissa sekä Rovaniemellä ja sunnuntain kisailut Forssassa ja Joensuussa. 7 oikein -viikko päättää Oulun ja Kuopin Toto5:t maanantaina ja tiistaina.

Pysy kartalla ravimaailmassa.
Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin ja Tanskan T-pelien kohdelähtöjen sekä Norjan kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.