Ravien lähtölistat täyttyvät paremmin ja huippuhevosia palaa talvitauolta – varmoja kevään merkkejä siis.

Lahden torstairaveissa nähdään hieno kohtaaminen, kun Atupemin ja Pia Huusarin tallista debytoivan Chief Orlandon kauden aloitukseksi valittiin 1500 euron ykköspalkinnolla ajettava täyden matkan tasoitus.

Huipputammat ottelevat Espoon Palkinnossa lauantaina kymppitonnista sekä Kavioliigan pisteistä. Toisena suurkilpailuna Vermossa ajetaan 5-vuotiaille lämminverisille suunnattu Graceful Swamp Memorial, jossa kautensa avaa Lewis Ale.

Pääradalla ravataan tuttuun tapaan myös tänään keskiviikkona. Illan Toto64-kierroksen viides kohde on lämminveristen kovin sarja, jossa laatu korvaa määrän. Lista kutistui jo hieman, kun Van Kronos joutuu jättämään kisan väliin ilman omaa syytään.

Talven avoimissa lähdöissä menestynyt Hazelhen Hermes on jäämässä peleissä muutaman vastustajan varjoon, mutta valmentaja Timo Korvenheimo luottaa ruunan mahdollisuuksiin.

“Hazelhen Hermes tuntui maanantaina viimeistelyissä ihan huippuhyvältä, joten hyvillä mielillä tullaan starttiin”, Timo Korvenheimo vihjaa. “Sille laitetaan nyt tosi paljon kevyempää balanssia, kuin missä se on aikoihin juossut. Se on kisannut treenibalanssilla tähän mennessä. Juostava matka on sille plussaa, ja aina lähdetään kärkisijoista ajamaan.”

Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden listat lähtevät liikkeelle Vermosta ja päättyvät ensi tiistaita isännöivän Oulun Äimäraution raveihin. Kaikista kotimaan totoraveista on tarjolla kattavat paketit vihjeiden ja tallikommenttien kera.

Lehdessä on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.