Ville Herttuan 8-vuotias Costello on jo varmistanut talven suomenhevoskuninkaan tittelin, mutta kilpailutahti jatkuu tiiviinä. Risto Tupamäen ajama ori starttaa suurena suosikkina sekä keskiviikon Toto65- että lauantain Toto76-pelissä.

Vermossa on sattuva rahasarja, jossa Costellon peliprosentti saattaa nousta päälle 90:n. Lauantaina haastetta löytyy enemmän niin vastuksen kuin asetelmankin puolesta, kun Costello aloittaa Lappeenrannassa  takamatkalta takarivin lähtöpaikalta.

Kumpiinkin raveihin käsiohjelmasivut sekä vihjeet saat tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä, jonka listat starttaavat Teivosta. Toto5-pelin avauskohteessa on mukana vajaa vuosi sitten samaisella radalla senhetkisen kauden kotimaisen kärkiajan 12,6a painellut Celebration Song.

Ykköspaikalta kiivaalle mailille tällä kertaa kiihdyttävä Celebration Song lähti ennätysjuoksussaan radan ulkoreunalta hyvin, mutta joutui taivaltamaan pääosin toista rataa ilman vetoapua, kun tuolloin tuntemattomampi Ratu Royale pisteli keulassa puolikkaan 1.09:n ja täyden kierroksen 1.11:n lukemiin. Ratu Royale oli lopulta selvästi toinen huippuajalla 13,1a.