Jouluviikon 7 oikein -lehti ilmestyy perjantaina, mutta pyhien takia se on painettu jo tänään maanantaina.

Digilehti on jo luettavissa Hevosurheilun verkkosivujen kautta. Jyväskylän tapaninpäivän ravien käsiohjelmasivut julkaistiin viime viikon lehdessä, mutta ne lisättiin uuteen digilehteen tuoreilla tallikommenteilla höystettynä.

Ruotsin puolella ravataan – ja pelataan Toto75 – myös jouluna. Uumajan joulupäivän sekä Solvallan tapaninpäivän 75-kierrosten listat ja vihjeet saat digilehdestä, joka on lehden tilaajille ilmainen. Kirjautumisohjeet löytyvät alta.

Ensi viikolla tilanne on samanlainen. Lehti painetaan silloinkin jo maanantaina ja se ilmestyy torstaina. Digilehteen lisätään tuolloin Axevallan uudenvuodenaaton 75-kierros, jolla pelaajat pääsevät tavoittelemaan miljoonien jättipottia.

7 oikein -lehdessä on aina kaikki kotimaan totoravien käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen, tärkeimmät Ruotsin ravit, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon parhaat palat Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.