Keskiviikkona ilmestyvän 7 oikein -lehden digiversio on Postin lakon ajan ilmainen kaikille.

Lehti painettiin normaalisti tiistaina iltapäivällä, ja siinä on kaikki tutut osiot, ennen kaikkea kotimaisten totoravien käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen ensi tiistaihin asti.

Vihjeisiin on tullut tänä vuonna muutama messevä osuma. Viimeksi näin kävi lauantaina Kouvolan Toto75-kierroksella, kun 144 euron isolla systeemillä sai lähes 4000 euroa voittoa.

Tallikommentteja on kerätty tuttuun tapaan runsaasti. Taukohevosten esitykset eivät aiheuta päänvaivaa, kun niistä voi lukea valmentajien odotukset etukäteen.

Viikon urheilullinen kohokohta on lauantaina Seinäjoella ja Vermossa ravattavat Kavioliigan ensimmäiset GP-lähdöt, joissa isompien palkintojen ohella myös pisteet tuplataan.

Josveis ja Välähdys ottavat yhteen Seinäjoella, ja Vermossa ykköspaikan saanut Lexus Dream pyrkii pitämään kovat kilpakumppanit takanaan maaliin asti.

Posti ei kuljeta lehteä tilaajille. Kerromme tilanteen kehittymisestä ja siitä miten voit saada painetun lehden käsiisi verkkosivuillamme päivitettävässä jutussa. Digilehteen pääset tutustamaan täällä.