Solvallan radalla Tukholmassa järjestettävä kolmipäiväinen Elitloppet-tapahtuma näkyy Suomenkin ravitarjonnassa, kun sekä Vieremän Ravilauantai että Härmän vanhan radan sunnuntairavit käynnistyvät vasta iltakuudelta.

Elitloppet vie lähes kaiken huomion, mikä ei ole lainkaan ihme. Vain muutamana päivänä vuodessa kotimaan raviradoilla voi nähdä yhtä paljon ihmisiä kuin Solvallassa on viikonvaihteessa suomalaisia katsojia. Suomalaisia hevosiakin kilpailee Solvallassa nelisenkymmentä.

Raveista riippumatta 7 oikein -lehti on ravipelurin valinta. Kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmien, vihjeiden ja tallikommenttien lisäksi mukana ovat Elitloppetin ohella muutkin Ruotsin tärkeimmät ravit. Keskiviikolle sekä viikonlopulle on tarjolla myös vihjeitä pääpeliin lähtökohtaisten rankingien kera.

Solvallan ravit näkyvät lauantaina sekä sunnuntaina ilmaiseksi Ruutu-palvelun kautta. Ravilauantaita voi seurata Hevosurheilun ja Maaseudun Tulevaisuuden tarjoamana MT-kanavalta. Kotimaan Toto75-peli sulkeutuu lauantaina ensimmäisen kohteen startatessa noin 19.30. Lehden sivuille on valitettavasti jäänyt näkyviin normilauantain palautusaika.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!