Ranch Kelly hakee uutta kiinnitystä SE-tilastoon, kun tammat kohtaavat illalla Vermossa kolmen kilometrin matkalla. Graceful Swamp pyrkii jatkamaan tappiotonta kauttaan Kuopion lauantaisessa Stakesissa, jossa 4-vuotishuiput painelevat mailin kahdesti.

Keskiviikon ja lauantain sekä myös kaikkien muiden tulevan viikon kotimaisten totoravien käsiohjelmasivut saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä.

Kesäravikausi on pääsemässä kunnolla vauhtiin, kun sunnuntaina ravataan Haapajärvellä sekä Kokemäellä ennen Lappeenrannan ykkösraveja. Jo perjantaina on tuhdisti tarjontaa, kun Kajaanissa kisaillaan samaan aikaan Seinäjoen kanssa.

Pohjanmaalla alkaa kaksiosainen ohjastajaottelu, jossa samat kuskit ajavat päivällä Kaustisella ja illalla Seinäjoella yhteensä neljässä lähdössä. Toinen osa kilpaillaan elokuussa, mutta ravit ovat tuolloin toisinpäin.

Suomessa ajetaan ensi tiistaihin mennessä kahdettoista ravit, mutta lehdessä on mukana myös Ruotsin tärkeimmät tapahtumat keskiviikosta sunnuntaihin.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!