Vermon ravien ensimmäisenä lähtönä ajetaan Hippos-sarja 3-vuotiaille lämminverisille.

Nuoret-lähdöt sekä opetuslähdöt jäivät vuoden vaihtuessa toistaiseksi historiaan. Nuorten hevosten varhainen kehittyminen palkitaan, kun ne suorittavat hyväksytyn koelähdön toukokuun loppuun mennessä.

Uransa jo viime vuonna aloittaneet tai starttiluvan hankkineet saavat samat rahat osallistumalla kevään aikana uusiin Hippos-sarjoihin, jotka ajetaan normaaleina ravilähtöinä kunkin ravitapahtuman palkintotasolla. Puuttuvat palkkiot maksetaan Hippos-sarjoista saatujen palkintorahojen päälle.

Vermoon ilmoitettiin minimimäärä viisi varsaa, jolla lähtö järjestetään. Volttilähtöön pääsevät mukaan enintään 2500 euroa ansainneet, ja kolmella osallistujalla on takana jo useampi kilpailu.

Illan päälähtönä ajetaan kylmäveristen Tammatähti, jossa pisimmältä 40 metrin takamatkalta lähtee kuningatarkisan kesken jättänyt ja siitä lähtien tauolla ollut Taruntuuli.

“Sillä oli jokin virus, eikä se meinannut toipua siitä, mutta nyt se on ollut jo hyvän aikaa treenissä ja on hyväntuntuinen”, valmentaja Esa Holopainen kertoo. “Se on hyvä hevonen, mutta en tiedä pystyykö se heti voittamaan.”

Vermon keskiviikkoravien, kuten kaikkien muidenkin kotimaan ravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa myös lähtölistoja Ruotsin raveihin, kilpailevien hevosten listaus, parhaat palat menneeltä viikolta, nostalgiasivu sekä tietovisa.

Osta oma lehtesi hyvin varustetusta lehtipisteestä tai tilaa edullisesti kotiin kannettuna. Muista myös digilehti!