Kaikkien kotimaisten totoravien käsiohjelmat yksissä kansissa tarjoava 7 oikein ilmestyy tästä lähin perjantaisin.

Kuopion lounasravit aloittaa tämän päivän lehden kattauksen, joka koostuu kotimaan ravien osalta kaikkiaan kahdeksasta tapahtumasta. Niihin on laadittu laajat vihjeet ja kerätty runsaasti tallikommentteja.

Tämän vuoden puolella kisaillaan tänä iltana Porissa, huomenna on vuorossa toistaiseksi viimeinen Toto76-kierros Lahden Jokimaalla ja sen jälkeen ravataan vielä sunnuntaina Lappeenrannassa sekä uudenvuodenaattona Jyväskylässä.

Uusi vuosi käynnistyy Teivon ylimääräisellä Toto65-kierroksella, ja seuraavana päivänä Vermossa kokeillaan ensimmäistä kertaa Toto64-peliä, josta tulee keskiviikon uusi päätuote. Lauantaisinkin siirrytään ensi vuonna kolmen voittoluokan peliin, kun Toto75 palaa valikoimaan.

Lehden uusi ilmestymispäivä mahdollistaa aiempaa laajemman Ruotsin ravien tarjonnan. Se näkyy heti ensimmäisessä numerossa, kun mukaan on saatu loppuvuoden 75-meetingistä neljä viimeistä pelikierrosta.

Ruotsin keskiviikkoinen 86-kierros ei ehdi jatkossa printtilehteen, mutta lähtölistat sekä vihjeet lisätään viimeistään ravipäivän aamuna digilehteen, joka sisältyy vuoden alusta kaikkiin tilauksiin.

Jos et ole vielä 7 oikein -lehden tilaaja, voit hoitaa asian tästä!