Käsiohjelmasivut ja runsaat tallikommentit lauantain Toto75-finaaleihin sekä jackpotien ryydittämille  Toto65- ja Toto64-kierroksille löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Tammikuun Toto75-menestyjät iskevät yhteen Lahden täysipainoisella finaalikierroksella, jonka Roberto Diver aloittanee helpolla keulavoitolla. Jatkossa saatetaan nähdä yllätyksiäkin, sillä siksi tasaisia loppukohteet ovat.

Ensi viikko on jackpot-huumaa, kun ensin maanantain Magic Mondayssa on reilun 22 000 euron minijackpot, ja keskiviikon 64-pelissä jaetaan täysosumille reilut 220 000 ekstraa. Vaihto kipuaa tuolloin päälle puolen miljoonaan. Vaikka 64-kierros vaikuttaa taas selväpiirteiseltä, 6 oikein -tuloksilla saattaa silti saada mukavat rahat.

Tällä viikolla 60-sivuisessa 7 oikein -lehdessä on kotimaan totoravien käsiohjelmasivut vihjeineen ja tallikommentteineen. Lisäksi tarjolla on tuhti kattaus Ruotsin raveja – alkaen perjantain Bodenin Toto64-raveista  – lauantain ja sunnuntain Toto75-vihjeiden kera.

7 oikein -lehdessä on aina seuraavien 7 päivän starttihevoset aakkosjärjestyksessä, 7 kysymystä -tietovisa sekä nostalgiasivu. Lehti löytyy hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein täyttää pyöreät 30 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!