Keskiviikkona ravataan Kuopion Sorsasalossa, mutta viikonloppu on Vermon. Käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit niin Finlandia-viikonlopulle kuin muihinkin kotimaan raveihin tiistaihin asti löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Keskiviikon Toto65-pelissä on 150 000 euron takuupotti, jos löytyy vain yksi täysosuma. Usean kohteen pelin vaikeudesta ja samalla palkitsevuudesta on tuore näyttö viime lauantailta Forssassa, jossa suurella porukkasysteemillä naarattiin yli 311 000 euron potti. Siinä mukana oli jackpot-rahaa juuri 150 000 euroa.

Kuopiossa on tarjolla myös bonusta, sillä 7. lähdön Troikan jakosummaan lisätään 10 000 euroa. Kun lähdössä kohtaa 16 suomenhevostammaa kolmelta eri paalulta, kerrroin ei välttämättä jää kolmenumeroiseksi.

Vermossa on viikonloppuna yhteensä 24 lähtöä, ja molempina päivinä pääpeli on Toto75. Lauantain kohteissa on Kaksari-pelissä bonusta 3000 euroa/lähtö. Sunnuntaina Finlandia-ajon, joka ajetaan iltapäivän viimeisenä lähtönä, Troikan pottiin lisätään 10 000 euroa. Toto75-pelissä on jälleen tarjolla jackpot+, eli 75 000 euron lisäraha tuplataan, mikäli viime lauantain tapaan löytyisi vain yksi peruspanoksella pelattu oikea rivi.

Kotimaan kaikkiaan 11 ravit löytyvät tuoreesta 7 oikein -lehdestä, jossa on tällä viikolla 72 sivua.  Mukana on myös Ruotsin pääravien pelilistoja keskiviikosta lauantaihin. Vihjeet löytyvät sekä lauantain Åbyn 75-kierrokselle että keskiviikon Toto86:een, jossa on muhkea yli 806 000 euron jackpot. Lisäksi 7 oikein -lehdestä löytyy aina listaus starttaavista hevosista sekä edellisen kalenteriviikon parhaat palat Ravikierros-osiossa.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Norjan, Ruotsin ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.