Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti on jälleen kasannut raviurheilun selviytymispaketin, jossa lähtölistat, vihjeet ja tallikommentit Suomen raveihin. Mukana käsiohjelmatiedot yhdeksästä Ruotsin ravitapahtumasta, joista vihjeet löytyvät keskiviikon ja lauantain kierroksille.

Kavioliigan toinen etappi huipentuu lauantaina Teivossa ravattaviin Grand Prix -lähtöihin. Rahakkaat GP:t ajettiin viimeksi Vermossa marraskuun puolessa välissä. Tämän jälkeen kylmäveriset ovat ottaneet yhteen kuudessa Kavioliiga-osakilpailussa ja lämminveriset seitsemässä. Tampereella GP-lähtöjen voittajille on tarjolla 20 000 euron ykköspalkinto, joista kilpailee molempien rotujen osalta 10 hevosta. Mukana ovat pistepörssin kärkihevoset ja kovakuntoisimmat nimet.

Kylmäverisistä Pyörylän Paroni johtaa pistepörssiä, ja lähtee 2100 metrin ryhmäajoon ykkösradalta viereltään pistekakkonen Koskelan Akseli. Millaisen haasteen kaksikolle heittää vahvan vireen löytäneet Morison ja Kartier?

Lämminveristen osalta iskevät yhteen sisimmäisiltä radoilta starttaavat Thai Profit ja Don Williams. Puomin taakse näiden viereen asettuu Grainfield Aiden. Kuka säntää keulaan? Ricoconelta ja Willow Pridelta on odotettavissa niin ikään vahvaa panosta.

Ruotsin puolella jaetaan keskiviikkona Jägersron ja Solvallan jakamalla kierroksella 711 000 euron jackpot. Ruotsin 75-kierros ajetaan Rommessa. Länsinaapurissa päästään riisumaan kenkiä maanantaina, mikä maustaa taas osaltaan pelipsyykkauksia.

Haluatko 7 oikein -lehden kotiin kannettuna?
Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin ja Tanskan T-pelien kohdelähtöjen sekä Norjan kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.