Hevosurheilun Facebook-sivun kautta voitte seurata videoklippejä Oslon lauantain raveista, joista välittyy suomalaisriemu Henna Halmeen, Veijo Heiskasen, Ensio Mäntylän ja maratonkilpailun 3180 metrin matkalta voitoksi kääntäneen ori Zizoun ympärillä.

Kuten Veijo Heiskanen etukäteen Hevosurheilun verkkosivulla vihjaili Zizoulla oli mahdollisuus kolmen joukkoon ja kun hevonen sai ohjiinsa Henna Halmeen, lopputuloksena ei ollut muuta kuin riemukas voittokiri loppusuoralla.

Bjerken suomalaiskatsomo oli seota huikeasta huipennuksesta ravipäivään, joka sytytti suomalaiskuoron huikeisiin urheiluralleihin.

“Varmasti parasta, mitä urallani ja Zizoun uralla on tapahtunut”, Henna Halme kuvaili voittoaan.

Veijo Heiskasen kanssa Zizoun omistanut Ensio Mäntylä lensi aamulla työmatkalta Tallinnasta Osloon ja oli haljeta onnesta. Voittoseremonioihin saapuneen Henna Halmeen hän kaappasi halaukseen ja nosti ajajakuningattaren korkeuksiin!

Zizoun juoksema ykköspalkinto oli 75 000 Norjan kruunua. Tulos oli 15,8/3180 m ja voittajakerroin 4,30.

Katso vielä ilonhetket Oslosta Hevosurheilun Facebook-sivun videoilta täältä.

Henna Halmeen, Veijo Heiskasen, Ensio Mäntylän (vas.)  ja maratonkilpailun 3180 metrin matkalta voitoksi kääntäneen ori Zizoun ympärillä laulettiin suomalaisia voittolauluja Oslossa. Kuva Totofoto