Syksyn ensimmäinen Superlauantai aloittaa tiiviin ravilauantain tarjonnan. Sekä Suomen että Ruotsin Toto75-peleissä on kuusinumeroinen jackpot.

Kun Superlauantai-radoilla Porissa ja Mikkelissä pienin maksettava ykköspalkinto on 3000 euroa, lähdöt ovat tasokkaita alusta loppuun. Porissa ajetaan ennen T75-pelin alkua mm. Satakunta Seniori, missä Parvelan Retun voittoputki jatkunee tuttuun tapaan.

T75-pelissä on ekstrarahaa tarjolla 200 000 euroa meillä, kun Färjestadin kierroksella Ruotsissa jackpot on lähes 600 000 euroa. Siellä Odd Herakles helpottaa pelaajien tehtävää.

Jo ennen lauantaita on urheilullista mielenkiintoa, sillä huomenna torstaina karsitaan Villinmiehen Tammakilvan finalistit. Mascate Match on luonnollinen suursuosikki, ja suomenhevosissa Suven Sametilla lähdetään takarivistä huolimatta hakemaan jatkopaikkaa luottavaisena.

Tiistaina karsitaan kriteriumiin 57 lämminveri- ja 18 suomenhevosvarsan voimin. Parhaat kotimaisen kasvatuksen tuotokset ovat silloin paikalla Teivossa, jonne pelataan sekä Toto65- että Toto4-pelit.

Tänään ilmestyneessa 76-sivuisessa 7 oikein -lehdessä ovat Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit tiistaihin asti. Lisäksi lehdessä on lähtölistoja Ruotsin pelikohteisiin sekä vihjeet Ruotsin T86- ja T75-peliin. Niiden lisäksi lehdessä on starttaavien hevosten aakkosellinen hakemisto, 7 kysymystä -tietovisa, Nostalgia-sivu sekä menneen raviviikon mielenkiintoisimmat nostot Ravikierros-osiossa.

 

Kouvolan sunnuntain ravien kohdalla on infolaatikossa edellisten ravien päiväys, aikataulut ja toimihenkilötiedot. 7 oikein -lehden taitto pahoittelee tapahtunutta. Korjatut tiedot Kouvolaan löytyvät täältä.

 

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan T-pelien sekä T86- ja T75-ravien kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa. 

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.