Tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä on kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut ensi tiistaihin asti. Kohokohtina erottuvat Vermon tämän illan jackpot sekä lauantain Kavioliiga-ravit, jotka ajetaan Oulun Äimärautiolla.

Harri Koivusen valmennettavat ovat jatkaneet vuoden vaihtumisen jälkeen samaa hurjaa voittotahtia, joka kiihtyi viime kaudella entisestään. Vermon tämän illan Toto64-kohteissa Le Mirage taitaa kerätä koko kierroksen kovimmat kannatusluvut, ja myös Juiceman pääsee matkaan hyvistä asemista.

“Ajotaktiikasta en tiedä, mutta Juiceman menee jenkkikärryistä ilman sekkiä ja vetolappujen kanssa. Sekä Juicemanilla että Le Miragella on voittosauma”, Harri Koivunen sanoo lehden tallikommenteissa.

Tammikuun aikana jakamatta jääneet rahat muodostivat viime keskiviikon jackpotin, ja tänään pelissä on ylimääräinen 64 000 euron potti.

Kylmäveriset kamppailevat Kavioliigan pisteistä Oulussa, jossa suomenhevosia vastaan asettuvat Adrigo Ruotsista sekä Myr Faksen Norjasta.

Antti Ojanperän talli palaa ryminällä tositoimiin. Pihtiputaalaisvalmentajan listalta kilpailee Oulussa peräti kymmenen hevosta, niistä seistsemän Toto75-kohteissa.

Käsiohjelmasivujen lisäksi saat kaikkiin kotimaan totoraveihin perustellut vihjeet ja runsaat tallikommentit yksissä kansissa, kun hankit 7 oikein -lehden, jossa on aina lisäksi parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.