Kouvolassa lauantaina järjestettävä Kymi Grand Prix huipentaa kotimaisen raviviikon, mutta sitä ennenkin tapahtuu paljon.

Arki-iltojen isoimmat jutut löytyvät pelipuolelta. Vermon tämän illan Toto64-kierroksella on jaossa ylimääräinen Mörkö-jackpot Suomen jääkiekkokullan kunniaksi. Suomen jokaisesta maalissa finaalissa oli luvassa kymppitonni, ja kapteeni Anttilan tekemät olivat tuplasti sen arvoisia.

Kaksari-pelissä on bonuksia keskiviikosta perjantaihin. Seinäjoen torstain ja Tampereen perjantairaveja seurataan TotoTV:n pääkanavalla Totomania-lähetyksen kautta. Ilkka-ajon finaalit ovat torstain päälähtöjä, ja pääpelinä ylimääräinen Toto65-kierros. Teivossa raikaa perjantai-illan päätteeksi Popedan musiikki, ja sitä ennen radalla nähdään mm. Staro Miami. Aripekka Pakkasen valmentama 4-vuotias tamma on ravannut lähes 400 000 euron voittosumman Ruotsin ikäluokkalähdöissä, ja Suomessa se on kilpaillut vain kahdesti uran alussa viime vuoden tammikuussa.

Ravitarjonta jatkuu tiiviinä läpi viikonlopun sekä myös ensi viikon alussa, kun sekä maanantaina että tiistaina kisaillaan kahdella paikkakunnalla. Kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa on mukana myös tärkeimmät palat Ruotsin raveista vihjeiden kera.

7 oikein -lehti sisältää lisäksi viikoittain kilpailevien hevosten aakkosellisen listauksen, tietovisan 7 kysymystä, menneen viikon parhaat palat Ravikierroksella sekä kurkistuksen historiaan Nostalgiasivun myötä.

Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

7 oikein ilmestyi ensimmäistä kertaa kesäkuussa 1989, joten lehti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi digilehti tulee kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!