Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti on tuplasti edellisviikkojen numeroita isompi, kun Suomessa järjestetään tämän päivän ja ensi tiistain välisenä aikana 13 ravit.

Keskiviikkoillan Toto65-kierros ajetaan Forssan Pilvenmäellä. Suurin suosikki starttaa rivin aloittavassa kylmäveristen kovassa ryhmässä, jossa korkeimmallakin tasolla voittoja napsinut Sheikki kohtaa sopivan vastuksen.

Sheikillä on eturivin uloin lähtöpaikka, mutta kaksi viikkoa sitten se kiri viimeiset 700 metriä 17,5:n paikkeille, joten vauhtivarat riittävät. Kun siihen yhdistää kymmenvuotiaan oriin fysiikan, koossa on pitkälle kantava paketti.

Kaikkina muina päivinä raveja on kaksin kappalein. Rovaniemellä kisaillaan lauantaina illalla sen jälkeen, kun Jyväskylän Toto75-kierros on jo päättynyt. Killerillä päälähtönä pinkaistaan Eliitti 20 000 euron ensipalkinnosta. Next Direction ja Lexus Dream ottavat kiivaasti yhteen alusta asti.

Lappee aloittaa sunnuntain, joka jatkuu iltakuuden jälkeen Kajaanissa. Jälkimmäiset ovat päivän pääravit.

Matalamman profiilin raveissa pääpelinä on Toto4, eikä Sija-peliä ole tarjolla lainkaan. Troikka pelataan niihin lähtöihin, joissa on alun perin vähintään 15 kilpailijaa.

Vermon maanantaikisoissa ei ole yhtään niin isoa lähtöä, eikä näille ‘kakkosraveille’ tarjota enää näkyvyyttä TotoTV:n pääkanavalla. Vermon ravien viides lähtö taitaa silti nousta maanantain suurimmaksi kiinnostuksen kohteeksi, kun 5-vuotislähtöön on ilmoitettu tauolta palaavat huipputammat Staro Miami ja Peanuts. Ensin mainittu on kerännyt Ruotsin ikäluokkakilpailuista yli 440 000 euron tienesti, ja jälkimmäinen otti viime kaudella kotimaisen ikäluokan tammojen valtikan.

Kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit saat yksissä kansissa keskiviikkoisin ilmestyvässä 7 oikein -lehdessä, jossa on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, menneen viikon parhaat palat Ravikierros-osiossa, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä.

 

7 oikein -lehti palvelee sekä printti– että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.