Suomalaisen raviurheilun vuoden ykköstapahtuma Kuninkuusravit järjestetään viikonloppuna Seinäjoella, jossa vauhtia haetaan jo perjantai-illan ainoilla kotimaisilla raveilla.

Viikonlopun ohjelmassa on pääkilpailujen lisäksi suomenhevosten montén Suomen mestaruus, ikäluokkalähdöt Pikkuprinssi ja Pikkukunkku sekä tukku divisioonafinaaleja.

Pelipuolella pääpelinä on sekä lauantaina että sunnuntaina Toto75, ja molempina päivinä on tarjolla myös Toto4- ja Toto5-pelit. Lähtökohtaisissa peleissä on bonusrahaa eri pelimuodoissa jokaiseen lähtöön.

Tänään ravataan tuttuun tapaan Vermossa, ja Mikkeli isännöi torstai-iltaa. Viikko on kesäiseksi varsin poikkeuksellinen, kun kotimaassa on vain yksi tapahtuma per päivä. Ensi viikon alusta tarjonta taas tuplaantuu.

Kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit saat yksissä kansissa tänään ilmestyneessä 7 oikein -lehdessä, jossa on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, menneen viikon nostot Ravikierros-osiossa, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä.

Tämän viikon lehdessä on tavallistakin enemmän tallikommentteja. Niitä kerättiin niin paljon, että osa pääpelien ulkopuolisista tallikommenteista löytyy vain digilehdestä. Maininta Ryti-Tytöstä kertovasta jutusta on virheellinen siltä osin, että juttu julkaistaan Hevosurheilun perjantainumerossa, ei vielä keskiviikkona.

Muistathan, että digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.