Alkuvuoden suurimmat palkintorahat jaetaan lauantaina Lahden Jokimaalla, kun ohjelmassa on Kavioliigan toisen jakson päättävät Grand Prixit kummallekin rodulle.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama T.Rex on hallinnut lämminveristen pääsarjaa koko kakkosjakson ajan ja lähtee suurena suosikkina myös lauantaille tavoittelemaan 20 000 euron ykköspalkintoa.

Jo syksyllä mukavasti pärjännyt Välähdys on päässyt talven kuluessa paremmin voittojen makuun, ja Ville Korjuksen ori on noussut kokonaistilanteessakin kylmäveristen kärkipaikalle. Mikäli asiat luontuvat ykköspaikalta nyt suotuisasti, Välähdys saa tuplapisteiden ansiosta jo vahvan kiinnityksen koko kauden mestaruuteen.

Lauantain lähdöissä vilisee muitakin mielenkiintoisia nimiä, kun kevään hiljalleen lähestyessä hevosia alkaa palailla talvitauolta. Raviviikko näyttää muiltakin osin edellisiä paremmalta, kun hevosia on ilmoitettu runsaammin kilpailuihin.

Tänään ilmestyneen 7 oikein -lehden listat lähtevät liikkeelle Vermosta ja päättyvät tiistaita isännöivän Teivon raveihin. Kaikista kotimaan totoraveista on tarjolla kattavat paketit vihjeiden ja tallikommenttien kera.

Lehdessä on lisäksi aina parhaat palat Ruotsin raveista, starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, edellisen viikon nostot Ravikierroksella, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä. Lehti on ostettavissa hyvin varustetusta lehtipisteestä, ja voit myös tilata sen edullisesti kotiin kannettuna.

 

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.