Vermon Toto65-rivi ratkotaan poikkeuksellisen tasokkaissa pääpelikohteissa, joissa viivalla nähdään komea kattaus huippuhevosia.

Keskiviikkoilta käynnistyy nelivuotiaiden lämminveristen Derbyn Kevätsuosikki -lähdöllä, jossa Suur-Hollolan Best Ladyssa viimeksi esiintynyt An-Dorra kohtaa jälleen omanikäisen kilpasiskonsa Magical Princessin. Jos An-Dorran tolppaputki katkesikin Lahdessa, suosikkitamman on mahdollista Vermossa palata takaisin voittokantaan. T65-2 kerää viivalle uraansa aloittelevia kolmevuotiaita osoittamaan suoritustasoaan Breeders Course -karsinnassa.

Seuraavissa kahdessa kohteessa karsitaan osallistujat ensi viikon lauantaina ajettavaan Arvid Åvallin tammaderbyyn. Se on viisivuotiaiden tammojen viimeisiä omia suurkilpailuja. Kun Mascate Match on siirtynyt kilparadoilta siitosuralle, derbyvoittajaksi on tarjolla muitakin mahtitammoja. Timo Nurmos tuo Ruotsissa loistaneen Chicharitan kilpailemaan ensimmäistä kertaa Suomeen. Tammaderbyn ensimmäisessä karsintalähdössä SE-tuloksen viime vuonna pariin otteeseen nimiinsä kirjauttanut Chicharita lienee liian kova lyötäväksi. Toinen karsinnoista on ennakolta tasaisempi. Mukana ovat muun muassa First Class Lady ja Piece Of Glory, mutta 7 oikein vihjaa merkkejä lapulle tarvittavan useampia. Molemmista karsintalähdöistä finaaliin menee kuusi parasta hevosta.

65-kierroksen ehdoton helmi on Helsinki-ajo, joka toimii samalla toukokuun 9. päivänä kisattavan Finlandia-ajon katsastuksena. Lähdössä on jaossa ainakin yksi paikka Finlandia-ajon kymmenikköön, jossa on jo nyt kolme kovaa ulkomaalaista, Milliondollarrhyme, Dear Friend ja Hickothepooh. Kotimaisista kärkihevosista mukaan on jo kutsuttu Ubertino Grif, Grainfield Aiden ja Le Gros Bill, joka nähdään mukana illan Helsinki-ajossa. Löytyykö seuraava kutsun saaja esimerkiksi Next Directionin suunnalta?

Lähtölistat, tallikommentit ja vihjeet löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Lauantaina Toto75 ajetaan Forssassa, jossa päälähdössä esiintyy 12 Pilvenmäki Special -finalistia. 12 000 euron ykköspalkinnon osoitetta on ennakkolta vaikeasti arvioitavissa. Löytyykö voittaja sisimmiltä radoilta starttaavien Fiorinin, EL Indeedin, Grainfield Emman vai EL Houdinin joukosta ja mitä tekee kymppiradan Uncia, joka oli karsintojen nopein. Forssassa ajetaan Kavioliigan viimeiset osalähdöt. Molempien rotujen osalta lähdöt on rajattu vain tammoille. Pistetilanteiden osalta Kavioliigan voittajahevoset, Pyörylän Paroni ja Granfield Aiden, ovat jo selvillä, mutta ketkä pokkaavat ohjastajien, valmentajien, hoitajien, kasvattajien ja omistajien kirkkaimmat pokaalit?

Forssan vappuraveissa on 75-pelissä jaossa 75 000 euroa ekstrarahaa. Jos täysosumia löytyy vain yksi kappale, pelaaja voittaa jackpotin tuplana.

Ota haltuun kotimaan ravi-info keskiviikosta tiistaihin uunituoreesta 7 oikein -lehdestä. 64-sivuisessa numerossa on mukana myös Ruotsin pääravit keskiviikosta sunnuntaihin.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.