Samalla, kun lauantaina Ravigaalassa muistellaan vuotta 2020 ja palkitaan sen parhaimmistoa tv-lähetyksessä, uusi ravivuosi rientää täyttä vauhtia eteenpäin. Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti on menossa mukana ja kokoaa yksiin kansiin kaviourien kotimaiset tapahtumat keskiviikosta tiistaihin sekä naapurimaiden tärkeimmät kilpailut sunnuntaihin asti.

7 oikein -lehden raviviikko käynnistyy tutusti Vermon Toto65-kierroksella. Päälähtöinä keskiviikkoillassa ovat Vermon TalviCup -karsinnat enintään 15 000 euron tienesteillä oriit ja ruunat omissa lähdöissään ja tammat omissaan. Molempia karsintalähtöjä on ohjelmassa kaksin kappalein.

Lauantaina Teivon Toto75-kierroksen yhteydessä mitellään mielenkiintoinen raviohjastajien suomenmestaruuskilpailu. 12 viime vuoden voitokkainta suomalaisohjastajaa keräävät pisteitä päivän kolmessa osalähdössä. Kahden ensimmäisen lähdön osalta hevoset on jaettu kilpailusuorituksiin perustuvan rankingin avulla kahteen ryhmään, joista ne arvottiin ohjastajille. Mestaruuspokaalin ja yhteistyökumppanin erikoispalkinnon saaja selviää Toto75-kierroksen neljännessä kohteessa.

Teivossa on vuorossa myös lämminveristen kavioliiga, johon saatiin mukaan yhdeksän osallistujaa. Viime kerralla Vermossa kavioliigan osakisan voittanut Thai Profit on ennakolta vahvin voittajasuosikki. 7 000 euron ykköspalkinnosta ravataan myös Seppo Sarkolan Muistoajossa. Paalulta 20 metrin hyvityksen turvin starttaavat tammat Vietävän Patukka ja Arkenttiina havittelevat viimeaikaselle menestykselleen jatkoa.

 

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin ja Tanskan T-pelien kohdelähtöjen sekä Norjan kaikkien lähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.